Halkan har slagit till – olycka i Norrliden

Under söndagsmorgonen inträffade en trafikolycka i norra Kalmar. En kvinna fick sladd på sin bil och körde rakt in i en busskur.

Daniel Grozdanovski

Daniel Grozdanovski

Kl.08:58, 7 december, 2014

Halkan har slagit till – olycka i Norrliden
Arkivfoto: Viktor Blomberg

Trafikverket har gått ut med en varning om att det är mycket halt på vägarna just nu i östra Småland. Fuktiga vägar i kombination med kalla temperaturer gör att det blir hala vägar.

Tidigt under söndagsmorgonen inträffade en trafikolycka i Norrliden i norra Kalmar. I närheten av rondellen vid Vänskapens väg körde en kvinna kört rakt in i en busskur.
– En halkolycka. Kvinnan ska ha fått sladd och kolliderat med busskuren och studsat ut med bilen igen. Hon ska ha klagat på nackskador och fick på sig en nackkrage när ambulansen var på plats. Det finns ingen misstanke om brott, säger Kalmarpolisens vakthavande befäl, Catarina Brandt.

Kvinnan blev förd med ambulans till sjukhuset i Kalmar strax efter sjusnåret på söndagsmorgonen.

Under lördagskvällen inträffade en annan trafikolycka i Kalmar på Nybrovägen. En bil voltade och blev liggande på taket. Föraren blev hämtad av ambulans och blev förd till sjukhuset i Kalmar. Föraren ska dock inte ha fått några allvarliga skador.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel