Lindsdal näst bäst i stan inför derbyt: ”Vi sliter på”

Viktor Fredriksson lyfte Lindsdal till en ny trea - och "Liffen" är näst bäst i stan inför mötet med IFK Berga på onsdag. "Kul, jag ser fram emot derbyt nu", säger målskytten.

Redaktionen

Redaktionen

Kl.20:10, 9 maj, 2015

Lindsdal näst bäst i stan inför derbyt: ”Vi sliter på”
Lindsdal jublar – är näst bäst i stan efter en ny seger. I veckan väntar ett derby mot Berga...

När Lindsdal besegrade Nosaby med 3-1 förra helgen var det första trepoängaren i årets fotbollstvåa. På lördagen kom andra raka segern efter 1-0 mot IFK Hässleholm i Skåne.

Viktor Fredriksson blev segerhjälte med sitt mål i den 40:e minuten.

– ”Jacke” (Jacob Petersson) stod felvänd i straffområdet, han passade till mig och jag kom i fart, gick förbi en motståndare och drog in den i bortre, säger Fredriksson.

Gästerna, som fick klara sig utan magsjuke Robin Sjöö, hade ett par andra vassa lägen i den första halvleken. Defensiven var nyckeln efter paus.

– Vi var väldigt stabila bakåt, vi släppte knappt till någonting. Skönt med en ny seger. Just 1-0-segrar på bortaplan är nästan de skönaste.
Lindsdal klättrade upp på åtta poäng och är tre pinnar före Berga inför mötet på Fjölebro på onsdag kväll.

– Kul, jag ser fram emot derbyt nu.
Vem är favorit?
– Jag vet inte. Jag lägger inte så stor vikt vid det, vi kör vår grej och sliter på. Berga skulle säkert velat haft lite fler poäng men man ska komma ihåg att de har haft ett tufft öppningsschema, säger Viktor Fredriksson.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel