Hovrätten prövar livstidsdomen efter Tegnérgatanmordet

Under tre dagar ska Göra Hovrätt pröva livstidsdomen mot den 37-åriga man som dömts för mordet på Tegnérgatan.

Anna Nilsson

Anna Nilsson

Kl.11:29, 18 oktober, 2016

Hovrätten prövar livstidsdomen efter Tegnérgatanmordet

I november förra året blev en man brutalt mördad i sin bostad på Tegnérgatan i Kalmar. En 37-årig man dömdes i september mot sitt nekande till livstids fängelse för mordet. Han överklagade domen till Göta Hovrätt, som med start på tisdagen under tre dagar ska pröva domen mot mannen.

37-åringen har bland annat hävdat att det fanns ytterligare en person på platsen som ska ha utfört mordet. Två andra personer som också befann sig i lägenheten vid brottstillfället har inte pekat ut 37-åringen som mördaren. De teg sig i stort sett genom utredningen och säger sig inte minnas mycket av vad som hände under den aktuella natten.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel