Joachim Lantz klar för ny klubb

Han lämnade nyss tränaruppdraget i IFK Berga. Nu har Joachim Lantz gjort klart med en annan lokal förening.

Samuel Slättman

Samuel Slättman

Kl.22:36, 30 oktober, 2016

Joachim Lantz klar för ny klubb
Joachim Lantz är klar för Hossmo BK. Foto: Arkiv/Hossmo BK.

För lite mer än en vecka sedan lämnade Joachim Lantz tränaruppdraget i division 2-klubben IFK Berga. Nu har han gjort klart med ny klubb. Nästa år kommer den förre KFF:aren träna – och kanske spela – i division 4-laget Hossmo BK.

– Vi har skrivit på i kväll. Vi börjat med ett år och sedan förlänger vi om vi trivs med varandra, säger Hossmo BK:s ordförande Olle Engdahl.

– Vi är väldigt glada. Jag tror det kommer vara bra för föreningen.

Hossmo slutade den här säsongen sist i division 4 elit och kommer nästa år spela i division 4. Henrik Rydström lirade med laget i sista serieomgången och det är inte omöjligt att Lantz, som har pratat om en comeback, också kommer snöra på sig skorna igen.

– Han kommer väl registrera sig som spelare i föreningen men huruvida han kommer spela någonting vet jag inte. Henrik Rydström är fortfarande skriven i föreningen men vi får se vad han ska göra, säger Engdahl.

24Kalmar har sökt Joachim Lantz för en kommentar.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel