Juldagen 2.0: ”Det kommer bli helt spårat på alla plan”

Kalmarsalen Club & Concert förbereder sig på del två i sin eventserie med upplevelsefester. På juldagen väntar de sig ytterligare en succé.

Hanna Thulin

Hanna Thulin

Kl.21:33, 23 december, 2016

Juldagen 2.0: ”Det kommer bli helt spårat på alla plan”
Foto: Kalmarsalen Club & Concert

I höstas anordnades den första festen i Kalmarsalen under namnet Kalmarsalen Club & Concert. Det var en spektakulär fest som en av arrangörerna, Mighty Events, gärna upprepar. På juldagen är det nu dags igen.

– Eventet är redan slutsålt och vi har släppt 50 extra biljetter vilket innebär att bara ett hundratal kommer släppas in på plats, hälsar Jimmy Strand från Mighty Events.

Han har varit i kontakt med de som just nu håller på att bygga upp kulisserna i Romanhallen, Pelarsalen och Glasverandan och utlovar att det kommer bli precis lika mycket av en upplevelse som förra gången då John de Sohn spelade. Då hade de hyrt in dansare som hängde från linor i taket och på scenen bakom DJ:n fanns en stor LED-skärm uppsatt.

– Det kommer att bli helt spårat på alla plan. Folk vet nog inte riktigt vad de köper biljetter till och det är väl lite av charmen i det hela också. Vi vill överraska och ge alla en juldag att minnas, avslutar han.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel