TV: Alla mål och höjdpunkter när Glömminge IF glänste

Nästa generation Glömminge IF har redan lärt sig hur det är att vara kungar inomhus. "Jag ska bli lika bra som pappa", säger Liam Ljungström.

Elias Håkansson

Elias Håkansson

Kl.20:25, 26 december, 2016

Laddar...

Lyssna på den underbara intervjun med Liam Ljungström, son till Johan Ljungström, innan Glömminge IF ska spela finalmatch. Hälsningen till lokalbollsprofilen är underbar. Klicka dig fram till 3:14:20 och hör Liams sköna kommentarer.

Profiler som Johan Steglander, Patrik Nilmert och Håkan Gustafsson tog sig upp till 24Kalmars kommentatorbås för att prata om allt mellan himmel och jord. Här kan du även se hela turneringen i sin helhet med alla mål och höjdpunkter.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel