Kalmar FF värvar från mästarna

Kalmar FF:s U19 har gjort klart med en snabb yttermittfältare från Malmö FF. "Det känns som rätt val att komma hit".

Elias Håkansson

Elias Håkansson

Kl.16:21, 9 januari, 2017

Kalmar FF värvar från mästarna
Kalmar supportrarna kan jubla över en ny talang in i Kalmar FF. Foto: Kalmar FF

Kalmar FF plockar in ung talang från Malmö FF.  17-årige Adrian Edqvist har under måndagen skrivit på för Kalmar FF:s U19-lag.  Edqvist är en snabb yttermittfältare som har flera P99-landskamper på sin meritlista. David Bergqvist, akademikoordinator i Kalmar FF är nöjd med nyförvärvet.

– Adrian besitter ett stort kunnande och har höga ambitioner med sin fotboll. På planen är det en yttermittfältare med bra hastighet och det ska bli roligt att se honom i den rödvita tröjan framöver, säger han på Kalmar FF:s hemsida.

Adrian själv som har Nättraby som moderklubb och som under flera säsongen har spelat hos FK Karlskrona ser fram emot sin framtid i Kalmar FF. 

– Det känns jättebra att komma till Kalmar. Vi har haft kontakt länge och redan innan jag gick till Malmö så hade vi kontakt och då var det nära att jag kom hit. Jag känner verkligen att Kalmar FF vill satsa på mig. Det känns som rätt val att komma hit, säger han på Kalmar FF:s hemsida.  

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel