Smedby jagar framtidsnamn från division två

Smedby BoIK är ute efter två spelare från lokal division två-klubb. ”Det finns ett ömsesidigt intresse”.

Elias Håkansson

Elias Håkansson

Kl.19:19, 9 januari, 2017

Smedby jagar framtidsnamn från division två
Mats Gunnarsson och Håkan Gustafsson hoppas på att kunna locka till sig Jan Hoang till Smedby BoIK. Foto: Elias Håkansson

Försäsongen knackar på dörren hos de lokala fotbollsklubbarna. Det är nu grunden inför säsongen ska läggas. Smedby BoIK är ett av lagen som under måndagen drar igång  på allvar.

Truppen inför 2017 är dock inte helt spikad ännu och det finns ett par fina namn som är uppe på tapeten för division 4-klubben. En av dem – Jan Hoang från Linsdals IF.

Det finns ett ömsesidigt intresse mellan oss och Hoang. Det är en yttermittfältare som har en otroligt fin fart i sitt spel. Den typen av spelare är alltid intressanta, säger Mats Gunnarsson, tränare i Smedby BoIK.

Jan Hoang har en tydlig koppling till Smedby BoIK i Gunnarssons tränarkollega Håkan Gustafsson som varit tränare för Hoang under hans juniortid i IFK Berga.

Smedby BoIK för samtal med ytterligare en spelare från Lindsdals IF. Det är den före detta Smedbyspelaren Fredrik Pettersson.

Bollen ligger hos Fredde. Han vet var vi står och det är upp till honom om han vill komma eller inte. Givetvis skulle hans ledaregenskaper och kvalité betyda mycket för oss den här säsongen då vi i övrigt kommer satsa hårt på våra yngre talanger från klubben, avslutar Gunnarsson.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel