Uppgifter: Här är KFF:s prislapp på brassestjärnan

Kalmar FF:s mittfältare Ismael har ryktas till andra klubbar. KFF ska ha nobbat flera mångmiljonbud.

Andreas Norinder

Andreas Norinder

Kl.11:24, 2 februari, 2017

Uppgifter: Här är KFF:s prislapp på brassestjärnan
Ismael kan vara på väg bort. Foto: Bildbyrån

I tisdags stängde transferfönstret för många av de största ligorna i Europa. Kalmar FF:s mittfältare Ismael är ännu kvar i föreningen, trots rykten om flytt till både allsvenska konkurrenter och utländska klubbar.

Nu avslöjar Fotbollskanalen att Kalmar FF nobbade ett bud på cirka 5-6 miljoner kronor från AIK. KFF:s prislapp uppges vara det dubbla – omkring tio miljoner kronor.

Enligt sajten fanns det intresse från bland annat Malmö FF, israeliska Maccabi Haifa och franska Metz. Något som även 24Kalmar har rapporterat om.

KFF ska ha nobbat ett lågt bud från Metz medan Malmö FF fortfarande är ett alternativ.

Det svenska transferfönstret stänger den 31 mars. Det finns även öppna fönster i bland annat Ryssland, Kina, USA och Schweiz ett tag till.

Fotbollskanalen uppger att Ismael och Kalmar FF samtidigt för diskussioner om ett nytt kontrakt. Brassen ska ha en lön på under 40 000 kronor i månaden och väntas få en rejäl löneförhöjning med nästa avtal – frågan är om det blir med KFF.

Ismael har kontrakt med Kalmar FF över hela 2017. Om KFF ska få betalt för vid en försäljning är det alltså nu eller i sommar som möjligheten finns, annars kan brassen lämna som bosman efter säsongen.

22-årige Ismael kom till Kalmar FF 2013 från Crateus Esporte Clube. Under säsongen 2016 spelade han 29 matcher och gjorde två mål.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel