Från kl. 9:00: Följ David Nilsson i Hamburg Maraton

Kl. 9:00 går starten för Hamburg Maraton och Högbys David Nilsson siktar på att klara kvalgränsen till VM i sommar.

Oliver Wykman

Kl.08:59, 23 april, 2017

Från kl. 9:00: Följ David Nilsson i Hamburg Maraton
Fixar David VM-biljetten?

David Nilsson vet att möjligheterna är goda. Nu gäller det bara att dagen är den rätta. Rapporterna från Hamburg talar om småkyligt väder med temperatur pårunt 5-6 grader. Vindarna ska dock vara relativt svaga och fem minuter före start är det allt jämnt uppehållsväder. Följ Davids tider löpande under loppet här och vill ni följa loppet helt via TV gör ni det via denna länk. Strax efter kl. 11 vet vi om Högby har en representant i friidrotts-VM i London. David har startnummer 32.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel