Gladiatorer och glada spelmän på Lindsdalsdagen

För trettonde året anordnas Lindsdalsdagen och förväntningarna är på topp hos arrangörerna som utlovar flera roliga nyheter på lördag.

Hanna Thulin

Hanna Thulin

Kl.06:39, 19 maj, 2017

Gladiatorer och glada spelmän på Lindsdalsdagen
Gladiatorn Hero och spelmannen Kalle Moraeus besöker Lindsdalsdagen. Foto: Kollage

På lördagen är det dags för Lindsdalsdagen. Dagen är ett mycket populärt inslag dit besökarna har flockats i 12 år. Årets upplaga kommer dock att bjuda på en hel del nyheter.

– Vi har flyttat ut Hälsofestivalen till Lindsdal i år och samkör den med Lindsdalsdagen. Det innebär att att det kommer bli en hel del nya saker, säger Charlotte Kaupang som är projektansvarig.

Besökarna kommer bland annat att kunna träffa en livs levande Gladiator, Hero, och kanske till och med få tävla mot honom i en rolig hinderbana.

– Det är inte fy skam för barnen att få träffa en Gladiator. I år har vi även utökat mässområdet till att bli större och vi har fler aktiviteter som hoppborgar och annat.

Livemusik kommer bland annat Kalle Moraeus och No Ties att bjuda på. Alla aktiviteter under Lindsdalsdagen är gratis att se eller testa på.

– Det är för att få folk i rörelse men det kommer att finnas någonting för alla även om man inte gillar att röra på sig. Det finns massvis med god mat och dryck. Jag kan även rekommendera alla att titta på Rackartygarna när de showar med sina motorcyklar. Det är riktigt häftigt, avslutar Charlotte Kaupang.

Programmet och alla aktiveteter under hela dagen finns här.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel