Eliassi tremålskytt när Smedby hängde tio baljor

Elva matcher spelade i lokalbollen på fredagen. Få resultat och kommentarer från samtliga i artikeln.

Redaktionen

Redaktionen

Kl.22:27, 16 juni, 2017

Eliassi tremålskytt när Smedby hängde tio baljor
Foto: Arkiv.

Division 4 Östra

Stjärnan – Hossmo 1–1 (0–1)

Målskytt, Hossmo. Lukas Henningsson.

Joachim Lantz, tränare Hossmo: ”Vi borde gjort mer än ett mål i första, då var vi bättre än dem. Efter paus kom de ut med mer energi och var betydligt hetare än oss då. Bägge lagen hade chanser att avgöra men oavgjort var nog rättvist till slut”.

Bäste spelare: Comebackande mittbacken Hampus Loftenius.

 

Fågelfors – Smedby 4–10 (3–6)

Håkan Gustafsson, tränare, Smedby: ”Vi är inte bra i första halvlek. Framför allt målen vi släpper in – de får man inte släppa in. I paus sa vi att vi skulle förbättra defensiven och det gjorde vi också. Det var klasskillnad och det skulle bli än större siffror om vi hade haft skärpan bakåt från början”.

Målskyttar, Smedby: Razgar Eliassi 3, Khalid Isawi 2, Idris Eliassi, Hugo Alderborg, Marcus Danielsson, Modi Alzobidat, Fredrik Petersson.

Bäste spelare, Smedby: Offensive mittfältaren Idris Eliassi.

 

Gullringen – Glömminge 0-0

Stefan Regebro, tränare Glömminge: Det var en typisk 0-0 match, vi har många avstängda och ordinarie spelare borta. Vi lägger mycket jobb på det defensiva, Gullringen har inget riktigt avslut på 90 min. Vi få inte riktigt till det på det offensiva spelet, har chanser att få hem 3 poäng men med med våra förutsättningar är vi nöjda

Matchens lirare Glömminge: Tobias Svensson

 

Division 4 södra

Rejban – Madesjö 1-0 (0-0)

Boris Broberg, tränare Madesjö: Vi var tillbaka pressande, försvarade mest. Vill uttrycka mig så att vi kämpade hela laget. Säsongen har varit präglad av dåligt träningsslit och skador, det finns inte mycket mer att göra än att kämpa på i fortsättningen heller.

 

Lindås-Långasjö – Gullabo/Gullaboås 7-0 (3-0)

Mål lindås/långasjö: Linus Henriksson 3, Anton Nilsson 2, Jesper Sjöfors, Daniel Håkansson

Göran Gunnarsson, tränare Lindås/Långasjö: De började lite trevande från båda lagen, men vi betade in oss efter första målet. Inte någon riktigt match om man säger så, men vi gör en bra match och är väldigt nöjda. Ett par skador som är borta hela säsongen, vårt mål är att vara med och kampa i toppen.

Matchens lirare Lindås/långasjö: Linus Henriksson

John Petersson, tränare Gullabo/gullaboås: Vi försöker ligga rätt i försvarspelet men orkar inte riktigt hela vägen, när de får in första målet börja vi falla ihop. De har total kontroll i andra, vi orkar inte med i tempot. Det gäller att vi försöker komma ihop som grupp i fortsättningen och vända nu.

Matchens lirare Gullabo/Gullaboås: Gustav Magnusson

 

Division 5 sydöstra:

BB 2001 – Böda/Högby 1-1(-1)

Mål Böda/högby: Christian Berg

Mattias Carlsson, tränare Böda/högby: Vi är hyfsade fram till de får in sitt mål, de var nervöst och märktes att de va en bottenmatch, vi fick lite självförtroende då detta var vår första poäng på ett tag. Nu ska det lossna

Matchens lirare Böda/högby: Det var jämt med alla idag

 

Division 5 södra

Påryd – Åryd

Matchen inställd pga vatten på planen.

 

 

Tvärskog IF – Alstermo IF 4-1 (2-1)

Målskyttar: Tvärskog IF: Erik Karlsson 4

Tobias Karlsson, tränare:, Tvärskog: ”Dom slog långa bollar men vi vann de flesta duellerna och lyckades ställa om på ett bra sätt. Vi gör en stabil insats i kväll. Det var en jämn första halvlek sen iandra tog vi över mer och vinner rättvist. Hela laget gör en bra laginsats och jag är nöjd med matchen.”

Matchens lirare: Tvärskog IF: Erik Karsson, Jesper Ternow Blomberg

 

Division 6 Kalmar/Öland:

IFK Borgholm – Högsrum FF 2-0 (1-0)

Målskyttar: IFK Borgholm: Malsor Ulaj, Axel ”Oxen” Pettersson

Edin Dzananovic, tränare: Borgholm: ”Vi är som Liverpool, vi skapar massor med målchanser men är ineffektiva ikväll samtidigt som deras målvakt spelar bra. Men jag är ändå nöjd med segern som var solklar och att vi skapar målchanser, vi är där och förhoppningsvis lossnar det med målskyttet i nästa match.”

Matchens lirare: IFK Borgholm: Patric Addén

 

Rockneby IK – S:t Sigfrid IF 4-1 (2-1)

Målskyttar: Rockneby IK: Alexander Olsson 3, Hugo Gladysz

Fredrik Carlsson, tränare Rockneby: ”Faktum är att vi tar ledningen i början av matchen men det är St. Sigfrid som har mest boll i första halvlek men vi har kontroll på deras uppspel så dom skapar inte mycket chanser. Vi ökar på till 2-0 innan dom reducerar innan paus till 2-1. I halvtid bestämde vi att kliva upp i planen för att störa deras spel och vi lyckas bra med det. Vi utökar vår ledning till både 3 och 4-1 och vinner rättvist.”

Matchens lirare: Rockneby IK: Alexander Olsson

Målskyttar S:t Sigfrid IF: Simon Andersson

Nicklas Holm, tränare: St. Sigfrid: ”Dom började bra och var kvicka men vi kom mer och mer in I matchen. Dom ledde med 2-0 innan vi lyckades reducera,  vi var väldigt nära 2-2 men dom gör 3-1 och där går luften ur oss lite grann. Vi lyckades inte mobilisera mer kraft för att komma tillbaka.  4-1 kommer innan matchens slut. Det var en jämn match överlag.”

Matchens lirare: S:t Sigfrid IF: Albert Joelsson

 

Division 6 Emmaboda

Bosnien-Hercegovina IF – Örsjö IF 1-0 (1-0)

Målskyttar: B/H: Henrik Ahlström

Samir Nadarevic, tränare, Bosnien/H: ”Det har regnat hela dagen så planen var svårspelt. Men jag tycker vi gjorde en bra insats i kväll och vinner rättvist med 1-0. Målet gjord av Henrik Ahlström från distans. Vi borde gjort fler mål men det ville sig inte ikväll men 1-0 ger ju tre poäng och tredje raka segern så det känns att vi är på gång.”

Matchens lirare: B/H: Hela laget och ett extra plus till målvakten Senad Kuljuh som håller nollan

Anders Sjöberg, tränare Örsjö: ”Vi äger 80 % av matchen och borde ha vunnit men vi var ruskigt ineffektiva ikväll: Bollen ville inte samtidigt som Bosniens målvakt var väldigt bra. Vi hade några borta och hade gärna velat flytta matchen men trots det borde vi vunnit. Det känns lite surt men det är bara att ta nya tag i nästa match.”

Matchens lirare: Örsjö IF: Emil Karlsson

 

Flerohopp – Johansfors  6-0 (2-0)

Målskyttar: Marcus Nelimarkka 2, Benjamin Knezevic, Philip Israelsson, Simon Magnusson, Tom Wågström

 

Johnny Elm, tränare, Johansfors:  ”Vi var nio man från start och så får dessutom en utvisning under matchen så vi var tre man kort så det var inte så mycket till match. Men vi ville inte lämna WO . Men inställningsmässigt är jag helnöjd med alla våra killar. Dom  kämpar och sliter och alla gjorde så gott man kunde i en sådan här situation.”

Matchens lirare: Patrik Fagerström. Nasri Ahmed

Flerohopp har inte kunnat nås för en kommentar.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Lokalbollen: decimerade Kalmar AIK föll trots tapper kamp

Hela 15 matcher spelades i lokalfotbollen under onsdagskvällen. Kalmar AIK:s spelarbrist ledde till en bitter förlust mot Älmeboda/Linneryd. "De dikterade spelet helt".

Redaktionen

Redaktionen

Kl.22:06, 21 juni, 2017

Lokalbollen: decimerade Kalmar AIK föll trots tapper kamp
Foto: Arkiv

Texten uppdateras i takt med att matchrapporteringen kommer in.

Division 2 Östra Götaland

Torns IF – Nybro IF 3-0

Läs mer om matchen här på 24Nybro.

Division 3 Sydöstra Götaland

FK Älmeboda/Linneryd – Kalmar AIK 0-3

Erik Johansson, tränare i Kalmar AIK: ”Det är tufft med folk nu så det handlar om att överleva bara. Vi hoppas vi får tillbaka lite folk nästa vecka istället. Det var något hack neråt nu tyvärr, vi hade jättetufft att få tag i bollen, de dikterade spelet helt. De skapade inte alls mycket chanser, men de håller i bollen bra. Nu får vi fokusera på att få tillbaka folket så att vi kan träna ordentligt”.

Matchens lirare, Kalmar AIK: ”Nej, det var ingen som utmärkte sig särskilt idag”.

Division 4 Östra

Hossmo BK – Fågelfors IF 8-0 (2-0)

Målskyttar Hossmo BK: Willy Kulmala 4, Anders Ivarsson, Tobias Jacobsson, Axel Beke, Erik Arvidsson.

Joachim Lantz, tränare i Hossmo BK: ”De orkade helt enkelt inte. Vi var rätt överlägsna från start till mål. De hade några få uppstick men inte mer än så. I halvlek bestämde vi oss för att lägga i en växel till. Det gjorde att vi kunde dra ifrån rejält och låta några unga killar göra debut i A-laget”.

Matchens lirare Hossmo BK: ”Willy Kulmala. Gör du fyra mål förtjänar du det”.

Smedby BOIK – IFK Tuna 6-0 (2-0)

Målskyttar Smedby BOIK: Idris Eliassi 3, Fredrik Pettersson 2, Jalal Eliassi.

Håkan Gustafsson, tränare i Smedby BOIK: ” Första 30 gör vi det riktigt bra. Vi dominerar och gör både ett och två mål. Efter det går vi ner oss lite och tappar fokus fram till halvlek. I andra dominerar vi totalt. Det är spel mot ett mål och de få chanserna de får är efter misstag av oss. Ser man över hela matchen gör vi en fantastisk insats.

Matchens lirare Smedby BOIK: Fredrik Pettersson. Han är väldigt viktig för oss och vinner varenda duell. Sen sprider han positiv stämning i laget hela tiden.

Kalmar Södra IF – Västerviks FF 1-1 (0-1)

Målskyttar Kalmar Södra IF: Anton Johansson.

Johan Mosen, tränare i Kalmar Södra IF: ”Vi gör en bra prestation idag. Framförallt slarvar vi inte lika mycket som tidigare och släpper inte till lika mycket. Första halvlek gör vi hyfsat bra. Trots det är det Västervik som går in i paus med ledningen efter en fast situation. I andra får vi en man utvisad efter två gula. Ändå lyckas vi pressa ner dem och skapa mycket. Det gav oss utdelning i matchens sista sekund då vi kvitterade efter en frispark”.

Matchens lirare Kalmar Södra IF: ”Anton Johansson gör en bra match idag som innermittfältare.”

Division 5 Södra

IFK Påryd – Nöbbele BK 3-2 (2-1)

Målskyttar IFK Påryd: Adam Danielsson, Robert Allansson, Filip Jonsson.

Peter Karlsson, tränare i IFK Påryd: ”Vi börjar matchen jättebra och lyckas ta ledningen tidigt. Efter det jämnar spelet ut sig och matchen utvecklar sig till att bli jättejämn. Vi lyckas dock gå in i halvlek med en 2-1 ledningen efter att de kvittera i slutet. I andra var matchen fortsatt jämn. Det kunde gått åt vilket håll som helst. Vi får dock in 3-1 målet med sex minuter kvar. I slutet får de en straff som de förvaltar vilket gjorde det väldigt nervöst under de sista minuterna.”

Matchens lirare IFK Påryd: Malvakten Oskar Söderberg var bra idag. Även Felix Karlsson gör det bra.

Torsås Goif – Möre BK 0-2 (0-1)

Målskyttar Möre BK: Carl-Philip Mårtensson 2.

Fredrik Simonsson, tränare i Möre BK: ”Första halvlek är vi klart bättre än dem. Vi lyckas dock bara göra ett mål innan halvlek. I början av andra är vi tillbakapressade och de hade kunnat kvittera där. Men en bit in lyckas vi utöka ledningen. Efter det kändes det ganska stabilt. Om man ser över hela matchen gör vi en bra insats, trots att vi kunde ha gjort lite fler mål.”

Matchens lirare Möre BK: ”Julius Simonsson. Han blir framröstad av laget till det. Men jag vill lyfta fram hela laget som gör ett fantastiskt bra jobb idag”.

Vi har sökt Torsås BK utan resultat.

Tvärskogs IF – Flygsfors/Gadderås IF: 4-2 ( 4-2)

Mål Tvärskogs IF: Erik Karlsson 2, Tobias Karlsson, Tobias Sundenäng

Tobias Karlsson, tränare Tvärskogs IF: ”Jag fattar inte att de har noll poäng, de spelar jättefin fotboll. Vi får jaga mycket boll, vi spelar ett kampaktig spel med mycket vilja. Nöjd med poängskörden hittills i säsongen”.

Matchens lirare Tvärskogs IF: ”Erik Karlsson, laget gör en bra arbetsinsats generellt”.

Vi har sökt Flygsfors utan resultat.

Division 6 Kalmar/Öland

Högsrums FF – Persnäs AIF 4-3 (1-2)

Mål Högsrums FF: Magnus Johansson, Martin Persson 2, Andreas Persson

Andreas ”snurre” Persson, spelare Högsrums IF: ”Efter fem minuter trodde jag att vi skulle vinna med 8-0, vi gjorde tidiga mål. Trodde att det skulle bli en lätt match, de vänder och leder i halvtid. Ingen välspelad match från något av lagen. Vi kvitterar sista kvarten och gör tre snabba mål. Vänder på steken trots en riktig skitmatch”.

Mål Persnäs AIF: Gyam Safi 3

Torsten Luks, tränare Persnäs AIF: ”Jag är besviken, vi skulle ha vunnit och hade så mycket chanser att vi var bättre men de gör fler mål än oss, så enkelt är det. Oavsett om det är allsvenskan eller division 6 så är det tuffa matcher”.

Matchens lirare Pärsnäs AIF: Gyam Safi

Division 6 Emmaboda

Johansfors – Konga

Inställd på grund av spelarbrist.

Kosta IF – Alsjöholms IF 2-5 (2-1)

Mål Alsjöholms IF: Arif Bodkanlou 3, Tobias Pettersson, Rostan Osmanaou

Woriya Dodkanlou, tränare Alsjöholms IF: ”Vi var inte med alls under första halvlek, vi står på hälarna och bara tittar på bollen. I andra går vi ut som ett helt nytt lag. Vi hoppas plocka poäng under de sista matcherna innan uppehållet!”

Matchens lirare Alsjöholms IF: Mattias Nilsson, Ahmad Jabar

Orrefors IF – Skruv 0-0 

Emil Ejermo, tränare Orrefors: ”Det var en väldigt jämn match. De var bättre under första halvleken, men vi tog tag i det och klev upp under andra halvleken. Två starka försvar som möttes idag, och resultatet var helt rättvist”.

Matchens lirare, Orrefors: ”Isak Boers jobbade kopiöst för laget”.

Örsjö IF – Flerohopp GOIF 0-3 (0-2)

Målen, Flerohopp: Mattias Evestål, Sebastian Bertilsson, Michael Olsson.

Peter Makin, tränare Flerohopp: ”Vi gjorde en bra match från första minuten till det sista. Vi genomförde matchen väl idag. Vi kunde hålla i bollen, och spelade som vi ville. Vi rullade på bra mellan spelarna, och idag var det bra fotboll vi fick se”.

Matchens lirare, Flerohopp: ”Hela laget förtjänar beröm idag”.

Vi har sökt Örsjö för en kommentar utan resultat.

Division 2 Mellersta Götaland dam

Emmaboda IS – Växjö BK

Vi har sökt Emmaboda för kommentar utan resultat.

Division 3 Östra dam

IFK Borgholm – Rödsle 0-1 (0-0)

Andreas Prins, tränare Borgholm: ”Tabellen ljuger lite. Vi är ett av de bättre lagen. Vi är få som faktiskt spelar fotboll, och inte sparkar fotboll. Vi gjorde en bra match, och jag är helt nöjd. Synd att resultatet inte gick till vår fördel, men vi kommer tillbaka starkare”.

Matchens lirare, Borgholm: ”Johanna Kofot var stabil i målet”.

Text: Viktor Jerner, Filip Edvardsson, Daniele Guglielmin, Annie Johnsson.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Publikskandal i division 6-match: ”Händer alldeles för ofta”

I det heta toppderbyt i Emmaboda-sexan på tisdagskvällen fick domarna Anders Stenberg från Färjestaden och Bengt Andersson från Kalmar utstå en hel del glåpord och personliga påhopp. "Det händer alldeles för ofta, nästan i varje match."

Karl-Oskar Karlsson

Karl-Oskar Karlsson

Kl.16:02, 21 juni, 2017

2 bilder
  • Anders Stenberg. Foto: Karl-Oskar Karlsson
    Anders Stenberg. Foto: Karl-Oskar Karlsson
  • Bengt Andersson. Foto: Karl-Oskar Karlsson
    Bengt Andersson. Foto: Karl-Oskar Karlsson

Att domarna har en otacksam uppgift är allmänt känt. Under tisdagskvällens derbyfest på Emmaboda idrottsplats där Emmaboda IS tog emot Vissefjärda GIF var det 350 åskådare på plats. En välspelad match med många fina mål och bra spel. Efterspelet kom dock att handla om något helt annat än själva fotbollen.

Efter derbyt publicerade domaren Anders Stenberg ett inlägg på Facebook om sina upplevelser från matchen.

stenbergs-inlagg-fb
Foto: Skärmdump.

– Det är märkligt, för det var knappt några protester eller hårda ord alls från spelarna på planen. Trots att det var en seriefinal och derby. Däremot var det väldigt många ur den äldre generationen som skrek åt oss och kallade oss för både det ena och det andra, säger Anders Stenberg.

Domarens Facebook-inlägg fick snabbt många reaktioner.

– Man ska komma ihåg att det här händer alldeles för ofta, nästan i varje match, säger Stenberg.

Det är er vardag det här?
– Ja, tyvärr är det lite så.

Du har aldrig funderat på att sluta på grund av påhopp, förolämpningar eller hot?
– Nej, jag har aldrig funderat i dem banorna. Ingen ska bestämma när jag ska sluta. Jag har hållit på i 21 år och det kommer bli minst 21 år till.

Vid något tillfälle har det gått så långt att han fått anonyma hot-sms.

– Det kan få en att börja grubbla lite. Men 99 gånger av 100 så rinner det av mig. Däremot när det går till personangrepp så börjar jag undra vad det har med en division 6-match att göra.

Hans kollega Bengt Andersson har varit domare lika länge.

– Vi gick samma kurs. De sa att det var de två allra största busarna själva som skulle börja döma, minns han.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Veckans match

Veckans Tv-match: Målkalas i hett derby

Under tisdagen var det ett hett derby i Emmabodasexan som skulle ge hela 8 mål och där ett av lagen drog ifrån tidigt. Se höjdpunkter och målen i 24 Play.

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Kl.06:53, 21 juni, 2017

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Lokalbollen: Norra Tång åkte på bittert storstryk

Under tisdagskvällen lirades fem matcher i allt från division fyra till division sex. Norra Tång mötte Åryd på bortaplan där de åkte på en rejäl utklassning. "Vi orkar helt enkelt inte stå emot".

Redaktionen

Redaktionen

Kl.22:03, 20 juni, 2017

Lokalbollen: Norra Tång åkte på bittert storstryk
Foto: Arkiv

Division 4 Östra

Trekantens IF – Gullringens GoIF 3-2

Målskyttar Trekantens IF: Albin Borgeryd, Felix Lundberg, Iko.

Emil Svensson, tränare / Vice kapten i Trekantens IF: ”Första 20 var vi inte alls med i matchen. De förde spelet och låste fast bollen hos oss med mycket fasta situationer. Efter det jobbar vi oss in i matchen och lyckas ta ledningen innan halvtid. Till andra halvlek går vi ut ännu starkare och gör både 2-0 och 3-0. De lyckas kvittera men vi löser det och tar tre fina poäng.”

Matchens lirare Trekantens IF: Jimmy ”Gullan” Gullkvist. Han var jävligt bra igår. Sen vill jag höja hela laget då alla krigar på bra hela matchen igenom.

Division 5 Södra

Åryds IK – Norra Tångs BK 11-1 (4-0)

Målskyttar Norra Tångs BK: Markus Agnesson.

Tomas Johansson, tränare i Norra Tångs BK: ”Vi gör en bra insats med tanke på förutsättningarna. Vi fick kämpa in i det sista för att få ihop ett lag. Några av spelarna har inte spelat på tre år vilket säger en del. Vi orkar helt enkelt inte stå emot Åryd idag. Trots det tycker jag vi kämpar på väldigt bra.”

Matchens lirare Norra Tångs BK: ”John Palmer som gjorde A-lagsdebut, född 2003”.

Division 6 Kalmar/Öland

Hulterstads AIK – Ljungbyholms GoIF 1-5 (0-3)

Målskytt Hulterstads AIK: Soheil Samimi.

Målskyttar Ljungbyholms Goif: Dennis Englund, Anton Fransson, Filip Liljegren, Robin Nikolausson, Henrik Bertilsson.

Bosse Wallet, tränare i Hulterstads AIK: ”Jag tycker vi gör en ganska slätstruken insats idag. Jag hade hoppats på att vi skulle bjuda upp till bättre motstånd mot ett topplag som Ljungbyholm är. Vi håller ganska bra i första halvlek där vi ligger under med 1-0 till tre minuter innan paus. Då gör de två snabba mål innan halvlek och matchen glider oss ur händerna. I andra är det jämnare men tyvärr lyckas vi inte riktigt komma upp i nivå där heller”.

Henrik Bertilsson, tränare i Ljungbyholms GoIF: ”Vi gör det vi ska och kontrollerar matchen i 80 minuter. De hotar inte oss direkt förutom några uppstick ibland. Vi borde kanske ha gjort något mer mål men jag kan inte säga att jag inte är nöjd med fem mål. Det var en bra dag på jobbet helt enkelt”.

Matchens lirare Hulterstads AIK: Idag är det ingen som står ut riktigt.

Matchens lirare Ljungbyholms GoIF: Vänsterbacken Anton Fransson gör en bra match idag.

IFK Kåremo – Bergkvara AIF 1-3 (0-2)

Målskyttar IFK Kåremo: Tobias Magnusson.

Målskyttar Bergkvara AIF: Johan Blomqvist 2, Hampus Brolin.

John Petersson, tränare i IFK Kåremo: ”Jag är sjukt kluven till vår insats. Vi gör en väldigt dålig match, men trots det skapar vi tillräckligt med lägen för att vinna. Jag tror vi har fyra skott i ramen. Sen ger vi bort tre av målen. Två i första halvlek då de får en straff och en onödig frispark. Sen i början av andra då vi slår en riktig indianare som de utnyttjar. Men gör vi inga mål vinner vi inte några matcher helt enkelt”.

Mats Martinsson, tränare i Bergkvara AIF: ”Jag tycker vi är sådär i första halvlek. Det var ganska lågt tempo och det passade inte oss alls. När tempot sedan höjs visar vi upp ett bättre spel och vi har med oss 2-0 in i paus efter två fasta situationer. Vi börjar även andra bra och gör 0-3 ganska omgående. Andra halvan trycker Kåremo verkligen på framåt och vi är väldigt tillbakapressade. Trots detta var jag aldrig riktigt orolig utan det kändes stabilt”.

Matchens lirare IFK Kåremo: Idag är det ingen som lyfter sig från mängden.

Matchens lirare Bergkvara AIF: Hampus Brolin är bra idag. Han är väldigt fin med sin teknik på mittfältet.

Division 6 Emmaboda

Emmaboda IS – Vissefjärda GIF 2-6

Läs mer om superderbyt här

Text: Filip Edvardsson & Viktor Jerner

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Lokalbollen: Pukeberg krigade sig fram till tre viktiga pinnar

Två matcher spelades i lokalbollen under måndagskvällen. Pukebergs BK mötte Sandsbro AIK på bortaplan och fick slita stenhårt för sina tre pinnar, "Vi sprang oerhört mycket utan boll".

Viktor Jerner

Viktor Jerner

Kl.22:03, 19 juni, 2017

Lokalbollen: Pukeberg krigade sig fram till tre viktiga pinnar
Foto: Arkiv

Division 4 Södra

Sandsbro AIK – Pukebergs BK 2-3

Målskyttar, Pukeberg: Jonathan Söderberg 2,  Simon Johnsson.

Philip Rosqvist, tränare i Pukeberg: ”Vi får vara ödmjuka och säga att vi sprang oerhört mycket utan boll, vi får jaga och kriga rejält. Sen lyckas vi göra mål på fina omställningar och där är vi vassa idag. Sandsbro spelar väldigt bra fotboll, de har tydlig spelidé och är duktiga så vi fick slita hårt här idag”.

Matchens lirare, Pukeberg: ”Jag har ingen tydlig enskild spelare utan idag krigar vi på som lag”.

Division 5 Sydöstra

Läckeby GoIF – Runsten/Möckleby IF 5-1

Målskyttar, Läckeby: Johan Wittberg 2, Johan Leandersson, Filip Andersson, Viktor Fredriksson.

Johan Ewald, tränare i Läckeby: ”Det var skönt, det får vi vara nöjda med. Jämfört med förra veckan så börjar vi nonchalant dock. Vi trodde att vi var bättre än vi var, men efter det så växlade vi upp när de redan hade tagit ledning med 0-1 och hade chanser till 0-2. I paus pratar vi om att agera mer och vara mer på tårna, vilket hjälpte väldigt snabbt. Jag hade väntat mig en tuffare match om jag ska vara ärlig”.

Matchens lirare, Läckeby: ”Det är jäkligt svårt, hela laget gör en grymt bra insats i andra halvlek. Bytena med Emil Andersson och Johan Wittberg gör dock tydlig skillnad. Laget får ett plus och de får två plus”.

Vi har sökt både tränare och spelare från Runsten/Möckleby utan resultat.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.