Laddar

1000 personer festar in juldagen i Kalmarsalen

På den klassiska "hemvändardagen" är det dags för den andra kvällen i Kalmarsalens nya nattklubbskoncept.

delningar

I början av oktober var det premiär för Kalmarsalen Club & Concert. Först ut var en storslagen fest med den svenske stjärn-DJ:n John de Sohn. Nu planeras det för fullt för kväll nummer två som kommer att äga rum på juldagen, den 25 december.

– Det kommer att hända jäkligt mycket saker och det blir mycket underhållning. Vi spinner vidare på konceptet från premiärkvällen men det blir lite mer julinspirerat, säger Jimmy Strand från eventbyrån Mighty som är en av arrangörerna.

På tisdagen släpptes de första biljetterna men man utgår från att en stor mängd biljetter kommer att köpas tätt inpå festen. Totalt finns det plats för 1000 personer i Romansalen.

– Det är en så pass stor dag så vi vill vara ute i god tid. Juldagen är en ”hemvändarfest” och det är inte alltid man har koll på vad som händer i stan.

Kan du berätta något om vad som väntas i Kalmarsalen under juldagskvällen?

– Det får nog bli en överraskning som man får se på plats, skrattar Jimmy.

Arrangörerna väntar sig en ”salig blandning” av Kalmarbor, hemvändare och andra partysugna. Den lyckade premiärkvällen med John de Sohn har gett mersmak.

– Vi samlade in feedback från 200-300 gäster och överlag fick vi jättebra respons.  Det var första gången det var en fest i ett så stort format och vi är jäkligt nöjda, säger Jimmy Strand.

Relaterade artiklar