Laddar

18-åring döms till fängelse för våldtäkt i tvättstuga

Ha ska även ha misshandlat sin flickvän vid flera upprepande tillfällen.

delningar

I februari åtalades en 18-årig man för att ha förstört egendom, våldtagit, hotat, misshandlat sin flickvän som han haft en relation med sedan år 2015. Mannen är tidigare dömd för grov misshandel av sin flickvän i juli 2016 och under tisdagen kom domen mot honom för de övriga punkterna som inträffat sedan dess.

Vid flera tillfällen ska ha slagit och knuffat henne så att hon fått skador. En gång bröt hon till och med sitt nyckelben av fallet. Han ska också ha våldtagit henne två gånger i en tvättstuga samt förstört flera av hennes mobiltelefoner.

Enligt domen har 18-åringen har gjort sig skyldig till våldtäkt och grov fridskränkning. Han döms till fängelse i ett år och sex månader samt utvisning. Han ska även betala skadestånd till den unga kvinnan.

Mannen själv förnekar fortfarande händelserna.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.