Laddar

Adée släpper singel med superproducenten bakom Beyoncé

Singeln kommer att släppas i början av februari.

delningar

Den öländska sångerskan Ida ”Adée” Olsson kommer i sommar att släppa en ny EP men första spåret Wasted on You kommer redan den nu den 2 februari.

– Låten hette från början Addicted to you vilket vi fick skriva om då hela mitt debutalbum heter Addicted. Låten handlar om att känna sig bortslösad på någon man älskar och det tror jag många kan känna igen sig i, säger Adée via ett pressmeddelande.

Tack vare ett stipendium från Länsmusiken så har Adée kunnat jobba med den internationella stjärnproducenten JKEY på den nya singeln. JKEY började sin karriär på den prestigefyllda Hip Hop bolaget, Roc-A-Fella Records som ägs av Jay-Z. Där arbetade han med alla från Jay-Z, Pharrell, Lil Wayn, Snoop Dog, Missy Elliot och Beyoncé.

– Jag känner mig otroligt stolt över Wasted on You då vi alla verkligen jobbat hårt för att få den att låta som den gör nu. Vi har stött på alla möjliga märkliga motgångar så som halsfluss och att vår mixare bröt handen precis innan mix. Känns hur fett som helst att ha jobbat med det teamet som funnits runt hela produktionen, säger Adée.

Relaterade artiklar