Laddar

Aktuell för Berga – klar för division 1-klubb

Förre Kalmar FF- och Lindsdalsanfallaren nobbar Berga.

delningar

Han stod för en stark säsong i Oskarshamns AIK i den södra ettan. Totalt blev det 13 mål för Christopher Christensson i den svartvita tröjan. Efter säsongen har han träffat och diskuterat framtid med division 2-laget IFK Berga. Men det blir ingen flytt till Kalmar för 25-åringen. Nu är han istället klar för Oskarshamns seriekonkurrent FK Karlskrona.

– En hårt jobbande spelare som skall tillföra FKK ytterligare spetskompetens i det offensiva spelet och nu har vi i och med denna värvning fått en spelare som gillar att gå i djupled, säger FKK:s sportchef Peter Christenson i ett pressmeddelande.

Så här kommenterar den förre Kalmar FF- och Lindsdalsforwarden klubbytet:

– Jag valde FK Karlskrona för att jag gillar satsningen och det har fallit på plats när han har haft diskussionerna med klubben. Det skall bli jäkligt skoj och jag vill absolut vara med på den resan som FKK är inne på, säger han i pressmeddelandet.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.