Laddar

Allsvenska juniorer till Kalmar HC – spelar mot Gislaved

KHC lånar in två unga talanger från Vita Hästen. "Spännande att se hur de tar för sig".

delningar

Kalmar HC har redan säkrat en plats i Alltvåan efter jul. I de två avslutande matcherna mot Gislaved (borta) och Boro/Vetlanda (hemma) handlar det i stället om att ta fler poäng än tabellettan Mörrum och därmed vinna serien.

– Det är det vi jobbar för, plus att vi vill behålla vår vinnarrad. Att vinna flera matcher på raken är sådant som bygger självförtroende, säger tränaren Reine Rydberg. 

I onsdagens match saknas David Algulin (sjuk) och dessutom är Jarkko Oikarinen krasslig och riskerar att missa bataljen.

På pluskontot finns Niklas ”Sjöa” Sjöström som är tillbaka i truppen. Dessutom har man lånat in de båda juniorerna Anton Lindqvist och Oscar Jacobsson från allsvenska laget Vita Hästen. Båda är forwards, är födda -98 och har tränat med KHC under veckan.

Potentiella nyförvärv? – Det är svårt att säga. Allsvenskan är stilla nu så det är därför de kan komma och visa upp sig. Det ska bli spännande att se hur de tar för sig, säger Rydberg.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.