Laddar

Andra raka förlusten på Lunden för Glömminge

Glömminge får fortsätta vänta på första segern för året. Hemma mot Räppe kom andra raka hemmaförlusten. "Det är tungt, men i dag var vi inte riktigt med. De vann rättvist", säger Glömminges tränare Tobias Bengtsson.

delningar

Gästerna rivstartade på Glömmingelunden och 0-1 kom efter drygt tio minuters spel.

– Vi var inte på tårna och hade oerhörda problem att komma in i matchen, säger GIF-coachen Tobias Bengtsson.

Innan halvtimmen var spelade hade Räppe även hunnit med att sätta 0-2 och hade bud på ett tredje mål.

Då klev kapten Johan Ljungström upp från sin mittbacksposition och satte reduceringen till 1-2. Kort därpå kom dock 1-3 och reduceringen hann aldrig få någon vidare effekt.

– Det är tungt, men i dag var vi inte riktigt med. De vann rättvist, säger Tobias Bengtsson som fick se Johan Ljungström skicka in sitt andra mål för dagen i matchens slutskede.

Den riktiga slutforceringen uteblev och tidigare så hemmastarka Glömminge inkasserade sin andra raka hemmaförlust.

– Det här var ingen höjdare alls. Det kändes uppgivet men jag vill ändå ge beröm till Viktor Olofsson som spelade mittback i dag. Utan honom hade det kunnat rinna i väg, säger Tobias Bengtsson, vars lag får fortsätta vänta på säsongen första trepoängare.

Division 3 sydöstra Götaland: Glömminge IF–Räppe GoIF 2–3 (1–3) Målen, GIF: Johan Ljungström 2.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.