Laddar

Antonsson jagas av tre engelska klubbar

Nej, tack till MFF och IFK Norrköping. Och nu avslöjar Fotbolldirekt vilka tre engelska klubbar som jagar Marcus Antonsson.

delningar

LeedsCardiffAston Villa. Det är tre anrika Championshipklubbar som uppges vara intresserade av Kalmar FF:s skyttekung.

Det uppger Fotbolldirekt.se som har pratat med Antonssons agent Anders Karlsson, och som brukar ha rätt när sajten går ut med nyheter. Bland annat avslöjade Fotbolldirekt att Andreas Alm skulle få sparken.

Så här skriver sajten:

”FotbollDirekt erfar nu att framförallt Leeds men även Aston Villa visar starkt intresse – liksom även Cardiff. Det är en affär som kan vara värd omkring 15 miljoner kronor för Kalmar FF.”

Agenten Anders Karlsson säger så här till Fotbolldirekt.se:

– Intresset är mycket stort och aktivitet råder med flera utländska klubbar. Vilka det är kan jag inte säga någonting om, berättar hans agent Anders Karlsson i dag för FotbollDirekt.se.

– Men jag kan bekräfta aktivitet med flera. Så är det. Men ingenting är klart och det återstår att komma överens, så jag vill ändå inte säga för mycket, förklarar Karlsson till Fotbolldirekt.

Däremot är FC Köpenhamn-spåret borta sedan danskarna köpt in serbiske forwarden Andrija Pavlovic. 

Marcus Antonsson själv är mer intresserad av ta steget utomlands än gå till någon allsvensk konkurrent – därav nej tack till både Malmö FF och IFK Norrköping, som båda visat intresse.

24Kalmar.se pratade med Kalmar FF:s klubbchef Svante Samuelsson om en försäljning till England:

– Det finns ett stort intresse av Antonsson på marknaden. Men EM kommer lite i vägen, och vi får se vad som händer i sommar, säger Samuelsson.

Relaterade artiklar