Laddar

Babblarna dragplåster på ny barnmässa

I november är det dags för barnmässa på Ekerum där besökarna bland annat kan få titta på musikal med Babblarna och träffa trettonbarnsmamman Mirka från "Familjen Annorlunda".

delningar

Barnmässan vänder sig till blivande föräldrar, familjer och barn.

– Vi saknade en barnmässa här i regionen och började att planera i våras. Vi tror att det finns ett stort intresse, säger Malin Stjärndahl Ekerum Resort och fortsätter:

– Vi valde att satsa på ett bra scenprogram, och där är det stora dragplåstret nog barnmusikalen ”Babblarnas första musikal”. Babblarna är ju med sina över 50 miljoner visningar på Youtube är enormt välkända och älskade av barn.

Förutom Babblarna kommer också Duran och Mollan samt Manne Forsberg som driver ”Pappapodden” med Nisse Ekwall att stå på scen. Även 13 -barnsmamman Mirka Norrström från tv-programmet ”Familjen Annorlunda” kommer att finnas på plats för att berätta om livet som mamma till många barn och det kommer också att hållas en utbildning i första hjälpen för barn.

Trollkarlen Mike kommer att underhålla och den personliga tränaren Annie Dragstra kommer att prata om kost – och hälsoråd till familjer och barn.

– Som sagt, programmet känns riktigt bra och brett. Vi hoppas att många hittar hit i november, säger Malin Stjärndahl.

Mässan äger rum den 19 november mellan klockan 10 -18Ekerum Resort.