Laddar

Back från superettan förstärker division 5-klubb

Har skrivit på ett futsal-kontrakt.

delningar

20-åringen från Folkeslunda på östra Öland noterades för ett inhopp i superettan med IFK Värnamo förra säsongen. Efter ett och ett halvt år i klubben går Oskar Dahlström och klubben skilda vägar.

– I diskussion med Oskar har vi kommit fram till att han behöver mer speltid i seniorsammanhang för att kunna ta ytterligare kliv i sin utveckling. Han har under året i viss mån varit utlånad till Ljungby IF och gjort gott ifrån sig, vilket också har varit bra för hans utveckling. Vi önskar Oskar all lycka i hans fortsatta fotbollskarriär, säger IFK Värnamos sportchef Tomas Lundqvist till klubbens hemsida.

Nu är det klart att försvarsspelaren ansluter till moderklubben RM IF på ett futsal-kontrakt. Debuten sker redan till helgen när klassiska PAIF-cupen äger rum i Borgholms sporthall, det meddelar klubben på sitt Twitter-konto.

Oskar Dahlström har även representerat Färjestadens GoIF och Östers IF.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.