Laddar

Bekräftat: Publikfavoriten stannar i Kalmar FF

Trots intresse från utlandet – forwarden förlänger med KFF. "Det betyder väldigt mycket för mig".

delningar

Papa Diouf blir Kalmar FF trogen. På onsdagen meddelade föreningen att den 28-årige senegalesen, som har varit i Kalmar sedan 2012, har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.

– Jag är väldigt glad att vi har kommit överens om ett nytt avtal. Det betyder väldigt mycket för mig att Kalmar FF har uppskattat det jag har presterat sedan dagen jag kom hit, säger Diouf till föreningens hemsida.

– Förutom det så känns verkligen Kalmar som hem för mig och min familj. Vi trivs väldigt bra med både staden och allt runt föreningen.

Så sent som i december provspelade Diouf för den grekiska klubben Asteras Tripolis. Säsongen 2017 gjorde Diouf fem mål på 22 matcher (13 från start). När KFF-spelarnas tröjor auktionerades ut efter den gångna säsongen var Dioufs tröja den enda som gick för maxpriset 10 000 kronor. 

 

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.