Laddar

Berga har vässat formen: ”Sprudlande fart på träningen”

Lördagens match markerar starten på en väldigt viktig period för IFK Berga. "Vi möter de tre som är uppe i toppen med oss på rad".

delningar

Klockan 14.00 på lördagen tar tabelltrean IFK Berga emot KSF Prespa Birlik på Bergaviks IP. Med en utklassning och två oavgjorda matcher senast i bagaget är känslan i laget väldigt positiv, menar tränaren Ola Petersson.

Stämningen är på topp, det har varit sprudlande fart på träningen och väldigt bra tempo. Vi ser fram emot matchen idag, säger Ola.

Prespa är dock ett bra lag som vi får se upp med, de har många kvalitativa spelare, är tekniskt duktiga och snabba på kanterna. Vi måste göra bra defensiva insatser och så måste vi skapa fler målchanser än de senaste matcherna, men det ska vi kunna lösa, fortsätter han.

Från tredjeplatsen i tabellen har IFK Berga mycket stora möjligheter att plocka placeringar i de kommande matcherna.

– Vi möter de tre som är uppe i toppen med oss på rad och det ska bli kul. Först ut är Prespa, sen Torn och sen Hässleholm. Vi är laddade, avslutar Ola Petersson.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.