Laddar

Beskedet: Liverpool-anfallaren inte längre aktuell för Kalmar FF

Thomas Andersson Borstam bekräftar att Taiwo Awoniyi inte längre är aktuell för Kalmar FF. Dock befinner klubben sig fortfarande ute på marknaden i högsta grad.

delningar

För några veckor sedan kom allnigeriasoccer.com med uppgifter om att Liverpool-anfallaren Taiwo Awoniyi var aktuell för en utlåning till Kalmar FF. Då stängde sportchefen Thomas Andersson Borstam inga dörrar för att en affär kunde bli av.

– Han finns med i våra tankar. Liverpool kanske letar efter en ny miljö att låna ut honom i, och jag har som sagt kontakt med honom då och då, sade Thomas Andersson-Borstam då till Fotbollskanalen.

Idag bekräftar han att det inte blir någon affär med storklubben, trots uppgifterna om det tidigare intresset.

– Nej, han kommer inte spela i Kalmar. Du får fråga Liverpool var han tar vägen, men det blir inte till KFF.

Trots beskedet om Nigerianen, känner de sig inte färdiga på transfermarknaden.

– Nej, vi följer marknaden hela tiden. Där finns många bollar i luften men just nu är vi inte jättenära på att plocka ner någon av dem. Men som du vet kan det gå snabbt i den här branschen, säger Thomas Andersson Borstam.

Sedan tidigare har även brassen-anfallaren ”Pato” och yttern Kristijan Nikola visat upp sig i en U-21 match. På den fronten kommer det däremot inte hända någonting – under detta fönstret.

– Vi kommer som sagt följa dem under hösten i deras hemmiljö. I nuläget är inget aktuellt då de är tänkta för framtiden. I nuläget vill vi ha in spelare som kan ta en plats i startelvan och spetsa truppen ytterligare, säger Thomas Andelsson-Borstam.

 

Relaterade artiklar