Laddar

Beskedet: Nattklubben lever vidare: "Det är himla kul det här"

Ulf och Ann Olsson ser tillbaka på en bra sommar med Borghom 11:2. - Foto: Karl-Oskar Karlsson

Storslagna planer: "Vi ska ha en stor oktoberfest".

delningar

Lokalen hade stått tom under en tid innan Ulf och Ann Olsson avslöjade att de skulle ta över konkursade Stationen (före detta Harrys) i Borgholm.

Under midsommarhelgen slog man på stora trumman och arrangerade tre välbesökta nattklubbsfester. Därefter har man kört tre stycken så kallade "Megapartyn", varav den sista blev den allra mest besökta.

– Finalen blev jäkligt bra. Men vi har även haft lite musikquiz och barhäng andra kvällar. Sen hade vi även rock- och bluesfestivalen här, säger Ulf Olsson.

Den 25 augusti planerar man att anordna en "bartömning".

– Vi kallar det för "Kung i baren" och vi kommer ta hit ett coverband som spelar Magnus Uggla-låtar, det kommer bli väldigt häftigt och ett himla drag.

Samtidigt passar Ulf Olsson på att klargöra att man gjort klart med en förlängning av avtalet.

– Vi har kommit överens med fastighetsägaren om att vi kommer fortsätta köra på. Det är himla kul det här och vi har planer på ett program i höst. Tanken är att köra en större fest i månaden och ha lite musikquiz och barhäng.

Två av evenemangen det pillas med är skördefesten och en oktoberfest.

– Allt är i planeringsstadiet, men vi tror att det kan bli riktigt bra. Vi ska i alla fall ha en stor öländsk oktoberfest. Nu har vi bott in oss i lokalerna och ser fram emot fortsättningen, säger Ulf Olsson.

Relaterade artiklar