BETYGEN: Kalmar FF föll efter Paulinhos dubbel

Häcken vände och vann efter två mål av Paulinho.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Efter en riktigt bra första halvlek tappade KFF initiativet i den andra halvleken och Häcken kunde till slut vinna med 2-1 efter två mål av Paulinho.

Lucas Hägg-Johansson 5

Hade en extremt lugn första halvlek. Gjorde stabila ingripanden de få gånger han behövde. Man förstår varför han får så mycket förtroende då han erbjuder extremt mycket med sitt spel med fötterna. Chanslös på andra målet. Kunde med lite flyt räddat frisparken som innebar 1-1.

Mikael Dyrestam 4

Stormade fram på sin kant under hela matchen. Gjorde det okej och visade upp ett fint kortpassningsspel. Finns dock fortfarande en del att önska vid inspelsmomenten. Hängde inte med vid Paulinhos 2-1-mål.

Viktor Elm 4

Gjorde det han behövde. Inte särskilt mycket mer. Vann mycket på huvudet och hans vilja att delta i anfallsspelet är god.

Viktor Agardius 4

Solid och stenhård i sitt försvarsspel. Ville ha mycket boll och vann mycket dueller. En klippa att luta sig mot i det defensiva spelet. Inte lika delaktig i andra halvlek när KFF tappade initiativet. Varnad efter en konstig situation med Häckens Viktor Lundberg.

Johan Stenmark 4

Spelade vänsterback till skillnad mot debutmatchen mot Malmö då han spelade mittback. Gjorde det bra och kom fram flera gånger på sin kant. Inspelen har mer att önska, men en god insats av den unge backen. Varnad.

Papa Diouf 4 (ut 82)

Löper och löper och löper. Fick inte ut extremt mycket och sprang offside några gånger för mycket. Knappt delaktig i spelet. Varnad.

Herman Hallberg 4

Styrde spelet tillsammans med Rasmus Elm. Nästan alltid spelbar och var trygg i sitt passningsspel. Försvann dock i den andra halvleken och började slarva i passningsspelet.

Rasmus Elm 5

Stenhård i duellspelet, smidig i passningsspelet. Alltid spelbar och har ett vändspel som tillhör Allsvenskans topp.

Hiago 6 (ut 78)

Hans första halvlek var kanske den bästa han har gjort i KFF-tröjan hittills. Ville ha boll centralt i rätt lägen och fanns spelbar brett i rätt lägen. Gjorde sin gubbe flera gånger om och var ödmjuk i det defensiva arbetet. Försvann i den andra halvleken.

Erton Fejzullahu 4

Slarvade lite med boll. Fanns mer att önska i de avgörande momenten men har som alltid en viktig roll i uppspelsfasen.

Nils Fröling 5 (ut 60)

Energisk offensivt och ansvarstagande defensivt. Gjorde en riktigt bra första halvlek, avig i de avgörande momenten och gjorde dessutom mål. Försvann lite i den andra halvleken.

---------------

Tobias Eriksson (in 60)

Fick inte ut särskilt mycket.

Isak Magnusson (in 78)

Spelade för lite för att betygsättas.

Alexander Ahl Holmström (in 82)

Spelade för lite för att betygsättas. Kul med debut.

FAKTA

Betygsskala:

1 – Usel

2 – Dålig

3 – Icke godkänd

4 – Godkänd

5 – Bra

6 – Mycket bra

7 – Lysande

8 – Världsklass

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar