Laddar

Betygen: Viktor Elms sena nickmål avgjorde mot Blåvitt

Kamp, kamp, kamp – och ett nickmål i 94:e minuten. Så bra var samtliga KFF-spelare i den dramatiska 1–0-segern mot IFK Göteborg.

delningar

Lucas Hägg-Johansson 5

Ställdes inte på några större prov men agerade rejält och tydligt i allt han företog sig. Dominerade luftrummet.

Emin Nouri 5

Kom bra med i offensiven vid flera tillfällen i första halvlek. Mer tillbakadragen efter paus. Hade bra koll på Sören Rieks.

Marko Biskupovic 6

Stångades framgångsrikt med fysiske Boman under stora delar av matchen. Samarbetet med Elm var fläckfritt. Lagom elak.

Viktor Elm 6

Frälste hemmapubliken i 94:e minuten när han nickade in segermålet. Stabil i defensiven fram tills dess. Hade bra koll på smarte Hysén.

Stefan Larsson 5

Lika stabil som vanligt bakåt. Kom med bra i anfallen.

Jonathan Ring (ut 67) 4

Initiativrik i första men hade problem att hitta fram med sista avgörande passningarna och inläggen. Kroknade snabbt efter paus. Utbytt.

Ismael 5

Hade en låg utgångsposition och startade så gott som alla KFF-uppspel. Hittade inte fram med lika många hotande passningar som vi vant oss vid då Göteborg spelade lågt och kompakt. Bekräftade efter matchen att det var hans sista i KFF-tröjan. Kommer bli saknad.

Romario 4

Spelade steget framför brassekompisen Ismael. Hade problem med att hitta yta och tid på offensiv planhalva. Flyttade upp som anfallare i slutet men blev ingen större skillnad. Svagaste insatsen på länge i KFF.

Melker Hallberg 4

Tog inte lika många diagonala löpningar från sin vänsterkant som i förra hemmamatchen. Blixtrade till men var lite för trubbig när väl bollen skulle i mål. Hade en stenhård halvvolley i stolpen. Slet ont och såg trött ut i slutet.

Erton Fejzullahu (ut 73) 4

Tillbaka i laget igen efter skada. Var en viktig uppspelspunkt, framför allt i första halvlek. Föll bort i andra. Utbytt.

Papa Diouf (ut 78) 4

Blixtrade till i första halvleks sista minut när hans cykelspark mot krysset räddades på mållinjen. Löpte konstant i djupled men fick inte många roliga bollar att jobba med. Utbytt.

Mahmoud Eid (in 67) 4

Kom in till höger på mittfältet. Blev inte riktigt den vitamininjektion Bergstrand hade hoppats på. Gjorde det okej.

Romario Marques Rodrigues (in 73)

Spelade för kort tid för att betygsättas.

Harmeet Singh (in 78)

Spelade för kort tid för att betygsättas.

Betygsskala: 1 – Usel 2 – Dålig 3 – Icke godkänd 4 – Godkänd 5 – Bra 6 – Mycket bra 7 – Lysande 8 – Världsklass

Relaterade artiklar