Laddar

BIBK nära poäng efter stark upphämtning

"Över 60 minuter var det ändå en bra match efter förutsättningarna", säger lagkaptenen.

delningar

Hemmalaget började bäst när topplaget FBC Karlskronas bilaga kom på besök till Borgholms sporthall. Patric Addéns 1-0-mål stod sig till slutminuterna av den första akten.

– Första är riktigt bra av oss och det kändes stabilt. I andra släppte vi lite ytor och de fick göra några enkla kassar på oss, säger Borgholms IBK:s lagkapten Oscar Andersson.

I mellanakten gick gästerna i från till 5-3 och i tredje fick BIBK:arna jaga – och kom sånär i kapp. Dock kom man inte närmare än Patric Addéns 8-9-reducering med lite mer än två minuter kvar av matchen.

– Det var lite synd att vi inte räckte ända fram, men över 60 minuter var det ändå en bra match efter förutsättningarna.

I och med segern seglade FBC Karlskrona upp i serieledning.

Målvakten Albin Johansson och tremålsskytten Patric Addén får varsin guldstjärna för sina insatser i matchen.

INNEBANDY, DIVISION 4 SÖDRA: Borgholms IBK–FBC Karlskrona B 8–9 (1-1, 2-4, 5-4) Målen, BIBK: Patric Addén 3, Pontus Erlandsson 2, Oscar Andersson, Sebastian Bengtsson, Johan Cedergren.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.