BILDEXTRA: Fansen mötte U21-stjärnorna på Fredriksskans

"Det kan alltid slipas ens egna autograf", säger Gustaf Nilsson i U21-truppen.

delningar

Under fredagskvällen den 12e oktober hade Sveriges U21-landslag ett träningspass på Fredriksskans i Kalmar. Detta inför den landskamp som man sedan ska spela mot Belgien på Guldfågeln Arena i nästa vecka.

– Det är skoj att komma igång och det är lite närmre matchen nu så det är roligt. Det är en inspirerande match vi har framför oss där vi bara ska försöka gå ut och vinna och gå vidare till EM. Och det är klart att man är lite nervös inför den eftersom det är en viktig match för hela Sverige, men det ska man också vara inför viktiga matcher så det är bara positivt, säger 21-årige Gustaf Nilsson som till vardags spelar för Vejle BK i Superligaen.

Och i samband med träningen signerade sedan U21-stjärnorna autografer och tog bilder tillsammans med de unga fansen som fanns på plats.

– Det är väldigt roligt att själv få signera autografer och förhoppningsvis blir det ännu mer. Så det gäller att bara fortsätta jobba hårt för man vill komma ännu längre än såhär.

Känner du att du har bemästrat din egna autograf?

– Jag har min egna men den kan alltid slipas på, säger Gustaf Nilsson och skrattar.

Matchen mot Belgien kommer nu att vara avgörande för att svenska laget direkt ska ta sig vidare till EM i Italien och San Marino år 2019.

– Att gå vidare till Em är vårt enda mål, annars hade vi inte varit här. Det är riktigt många bra spelare som är här och skulle vi lyckas komma dit tror jag att vi har goda chanser. Så det viktigaste för oss i matchen mot Belgien är att spela snabb fotboll och vara noga i defensiven eftersom det är ett väldigt offensivt duktigt lag.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar

I samarbete med annonsör

Folkhögskolan för nya möjligheter

Högalids Folkhögskola är för många elever ett startskott till högre utbildning och nya yrkesmöjligheter.