BILDEXTRA: FBC drog kortaste strået i SSL-premiären

"Vi ger bort tre poäng idag", säger FBC Kalmarsunds tränare efter förlusten i den historiska premiären.

delningar

FBC Kalmarsunds inledningsmatch i SSL mot Höllvikens IBF blev en intensiv sådan och svajade konstant fram och tillbaka. Redan fyra minuter in i matchen tog FBC ledningen genom Marcus Johansson men det resultatet skulle inte hålla allt för länge.

När man sedan hade spelat klart två perioder inne i Kalmar Sporthall var det Höllviken som var i ledningen. Och med mindre än fem minuter kvar av matchen fick bortalaget in det förödande 4-6-målet.

Tvåmålsunderläget skulle bli för tufft för att hämta upp för FBC och man kom inte närmare än 5-6, vilket blev matchens slutresultat.

– Det är skönt att ha den här premiären gjord men samtidigt känns det som vi ger bort tre poäng idag. I stora delar av matchen tycker jag att vi är betydligt bättre än vad de är. Vi skapar mer målchanser och gör tillräckligt för att vinna matchen. Så givetvis känns det tråkigt men vi får hoppas att det blir lite av en läropeng för spelarena. Man måste vara påkopplad i 60 minuter för det är vi inte idag, säger huvudtränaren Adam Kallenberg.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar