Laddar

BILDEXTRA: Följ med in i butikens nya lokaler

Efter två år på Larmgatan har man nu flyttat in i sina nya lokaler på Kvarnholmen.

delningar

Under två års tid har klädesbutiken Mikara legat i hörnet av Larmgatan. Under fredagen flyttade de in i sina nya lokaler på Kaggensgatan.

– Det här är ett så mycket bättre läge och anledningen till varför vi valt att byta lokaler, säger ägaren Marika Wulff.

Flytten har varit smärtfri tack vare fantastiska hantverkare och att tjejerna i personalen jobbat hårt för att få allt på plats.

Vad säger kunderna när de kommer in? – Alla tycker det är jättefint. Det är också många nya kunder som aldrig har varit inne hos innan också vilket känns extra roligt.

Inredningen är lite annorlunda från de tidigare lokalerna på Larmgatan.

– Vi har gjort allt i inredningen själva och vi har ju fått utgå från den nya lokalen. Här finns det till exempel ett fantastiskt marmorgolv som vi har utgått från. Vi vill att det ska kännas modernt, varmt och ljust när man kommer in, säger Marika.

Den gamla lokalen kommer att stanna i familjen då sonen Christopher tar över den som sin fotostudio, det är han som tar bilderna till Mikaras hemsida. Nu hoppas Marika att fler kunder ska hitta till deras fysiska butik.

– Vi har inte bara dyra kläder utan en bra blandning. Vi har även kvar lång- och balklänningar och en egen sömmerska som gärna hjälper till att sy upp kläder som man köper här eller lämnar in, avslutar Marika.

Relaterade artiklar