Laddar

BILDEXTRA: Häng med in på Bryggans smygpremiär

Den totalrenoverade restaurangen i hamnen bjöd på visning, tilltugg och bubbel. "Det har varit en lång resa men nu känns det fantastiskt".

delningar

I vintras blev det klart att krögarna Peter Larsen och Kalle Söderlind skulle ta över Le Croissants lokaler i Baronen. På torsdagen var det smygpremiär för Kalmars senaste restaurang Bryggan.

– Vi började planeringen i augusti/september förra året. Det har varit en lång resa men nu känns det fantastiskt. Det har gått precis så som vi har hoppats och tänkt oss – allting har klaffat, säger Peter Larsen.

Under våren har hela matsalen renoverats och en ny uteservering har byggts upp. På lördag slår restaurangen upp på riktigt men redan nu kan du följa med in i lokalerna genom att bläddra bland bilderna i galleriet här nedanför.

 

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.