Laddar

BILDEXTRA: Lindsdal tog hem Nyårscupen

Lindsdals IF fick en extra anledning till att fira in det nya året då de vann IFK Bergas och Holmgrens Bils Nyårscup.

delningar

Under nyårsaftonens förmiddag spelades IFK Bergas och Holmgrens Bils Nyårscup i Kalmar Sportcenter. Åtta deltagande lag skulle till slut bli fyra som ställdes mot varandra i semifinalerna.

Semifinal ett spelades mellan Lindsal och Ängö. Det blev relativt lätt seger för Lindsdal som tog sig vidare till final genom att vinna med 4-1.

I semifinal två blev det jämnare. Team Eliassi gick ut starkt och gjorde mål redan i den inledande minuten på en frispark. Man drog ifrån och gjorde 3-0 innan Glömminge satte ordentligt med press på det ledande laget. I slutminuterna var det Glömminges boll mest hela tiden men man lyckades bara reducera till 3-2 innan domaren blåste av matchen.

I bronsmatchen mellan Ängö och Glömminge böljade målen fram och tillbaka. Glömminge gjorde inledningsmålet men Ängö kvitterade. Det var ett resultat som inte fick stå sig särskilt länge innan Glömminge återigen tog ledningen. Ängö satte tryck och fick göra ytterligare ett mål innan Glömminge kunde vinna bronset efter att ha gjort 4-2.

I finalen övertygade Lindsdal och vann tillslut med 6-1 mot Team Eliassi. Målskyttar i finalen för Lindsdal var Fredrick Roskvist 3, Nico Ignatiadis 2 och Filip Quist. Team Eliassis mål gjordes av Diako Eliassi.

Fredrick Roskvist tog hem priset som turneringens bästa utespelare och tillsammans med Filip Quist blev han även bästa målskytt. Även Lindsdals målvakt, David Jansson, prisades som turneringens bästa målvakt.

Kolla in bilderna från semifinalerna, bronsmatchen och finalen i arkivet nedan.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.