Laddar

BILDEXTRA: Publiksuccé på allsångspremiär

"När vi hade Kalle Moraeus så toppade det, men undra om det inte var lika mycket folk ikväll".

delningar

Allsångspremiären på Hotell Skansen i Färjestaden lockade storpublik. Hela gräsmattan framför scenen var full av sjungande publik när både allsång och artister bjöd upp till en fin sommarkväll.  

- En fantastiskt kväll. Solen lös under hela kvällen och det blev perfekt för publiken. Värme i publiken, mycket sång och värme hos oss på scen. Bara underbart helt enkelt, summerar allsångsledaren Therese Wahlgren Sundén.

Dessutom en publiksuccé direkt i premiären av årets allsång.  

- En premiär är ju alltid en premiär. När vi hade Kalle Moraeus så toppade det, men undra om det inte var lika mycket folk ikväll som då. Det kändes som det vilket fall. 

Allsångsledare Therese Wahlgren Sundén tillsammans med husbandet No Ties höll ihop allsången. Utöver det bjöds publiken på flera olika artister på scen såsom syskonen Elian & Elisia som dessutom är yngst i årets program, Kajsa Junefjäll, Lasse Trofast, Annika Lennartsson och Stockholm rythm´n brass. Utöver det berättade geologen Jan Mikaelsson på ett humoristiskt sätt om hur ön Öland har formats.

- Allsången är verkligen en kväll för alla. Man kan komma och gå, barnen kan springa runt och leka och det går att ta sig en öl. Det finns något för alla i programmet på scen. Allsångskvällarna är kvällar där man kan slå sig ner och njuta helt avslappnat.

Allsången fortsätter på onsdagar fram till den åttonde augusti då sommarens program avslutas som en del av den nya satsningen Färjefesten. 

Relaterade artiklar