Laddar

BILDEXTRA: Samir och Viktor om framträdandet: ”Sinnessjukt”

Duon fick både Stortorget och Storgatan att dansa. "Det är helt otroligt vad bra ni är, Kalmar!", skrek Samir till publiken.

delningar

Klockan tolv började spelningen, men det gällde att vara där tidigt om man skulle få en bra platser. Stortorget fylldes nämligen tidigt av människor i alla åldrar som kommit för att lyssna på Samir Badran och Viktor Frisk. Två av konsertens besökare var William Aspängen och Simone Hellkvist.

– Vi följer Samir & Viktor i vanliga fall så vi kom för att titta på dem, vi trodde inte att de skulle komma till Kalmar, säger de från sin plats vid stängslet framför scenen.

Duon har varit med i många tv-program, bland annat Melodifestivalen där de tävlade med låtarna ”Groupie” och ”Bada nakna”. Båda dessa framfördes och publiken fick hjälpa till att sjunga med, eftersom Viktor Frisk menade att det inte skulle låta bra om det bara var han och Samir som sjöng.

Emma Sunesson och Maja Carlsson åkte från Karlskrona för att kunna se framträdandet.

– Det händer att vi lyssnar på dem, men mest är vi här för skojs skull, säger Sunesson.

Att Samir och Viktor var imponerade av publiken var det ingen tvekan om.

– Det är helt otroligt vad bra ni är, Kalmar!, skrek Samir så det hördes över Stortorget och Storgatan som var späckade av folk.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.