Laddar

BILDEXTRA: Se Gesällen växa fram

Gesällen kommer rymma lägenheter, gym, matvarubutik och ett underjordiskt garage. Häng med in på bygget tillsammans med platschefen David Brinkefors.

delningar

Arbetet med Gesällen i centrala Kalmar går snart in i en avslutande fas – i juni ska de första 40 lägenheterna vara redo att flyttas in i. Projektet kommer sedan färdigställas i flera olika steg och i januari 2018 ska sista spiken vara islagen.

– Den största utmaning har varit logistiken – att få fram allt material som har behövts. Det har varit ett pusslande med dagar, tider och leveranser, förklarar Skanskas platschef David Brinkefors.

Förutom lägenheter ska lokalerna rymma en Hemköpbutik, ett Malkarsgym och ett underjordiskt garage. När arbetet med Gesällen är färdigt kommer projektet Bastionpalatset att inledas.

Häng med in på bygget genom att bläddra igenom bilderna i bildspelet högst upp i artikeln. 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.