Laddar

BILDEXTRA: Spana in Gesällens nya lägenheter

Under hela nästa vecka sker inflyttningen av första etappen i Gesällen.

delningar

Byggnaden Gesällen, som står klar efter nästan tre års arbete väntar på att ta emot hyresgästerna. Under byggprocessen har man tänkt på att lägenheterna ska passamånga som möjligt, utan att vara tråkiga.

– Vi vill att det ska kännas hemtrevligt. Vi har valt material och vitvaror utifrån kvalitet, men även så att det ska hålla långsiktigt. Det kommer bo folk i lägenheterna under väldigt många år framöver, säger Patricia Petersson, uthyrare på HSB Sydost.

Även om de är nöjda med lägenheterna, är utsikten minst lika spektakulär.

–På denna balkongen har man utsikt över nästan hela City. Framförallt är det ju väldigt vackert med vattentornet, berättar Patricia Petersson medan hon tittar ut över staden.

För en modern byggnad, som det är, har de tagit fram en del del detaljer som du inte ser i många andra lägenhetshus. Bland annat har de gjort postlådorna digitala.

– Det blir väldigt smidigt. Dels för de som bor här, men även när det flyttar in nya i byggnaden. Då är det bara att skriva in deras namn digitalt istället för att sätta upp klisterlappar med namnen på.

Trots att allt i princip är klart kommer det bli en hektiskt sommar och höst för Patricia Petersson. Med inflyttning i nästa vecka samt under hösten är det mycket jobb som ska göras. Dock tycker hon det är ett roligt projekt att jobba med.

Nyproduktion är väldigt kul att jobba med. Det är mycket att fixa nu på slutet, men det är det värt. Det här kommer bli bra, säger Patricia Petersson.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.