BILDEXTRA: Spana in i Volkswagens nya lokaler

Månader av renovering har kommit till sitt slut. "Nu får vi riktigt bra förutsättningar":

delningar

I drygt tre månader har renoveringen av Volkswagens lokaler på Bilkompani Kalmar varit igång. Den ena delen där personbilsförsäljningen kommer att hålla till – ser äntligen ut att bli klar.

– Det är en totalrenovering som vi har gjort utefter Volkswagens nya koncept och äntligen är det färdigt, säger Viktor Dahlén som är försäljningschef på Volkswagens personbilar i Kalmar.

Dessutom kommer Volkswagen att ha en anläggning på Engelska vägen, där Smålands Motorcentrum fanns tills den förödande branden begravde allt i aska i mars 2018.

– Så nu blir det två nya Volkswagenanläggningar på kort tid vilket är väldigt glädjande. Anläggningen på engelska vägen är färdig i slutet av 2019 som det ser ut.

Vägg i vägg till personbilsförsäljningen kommer Volkswagens transportdel också att genomgå en totalrenovering. Den förväntas vara klar i mitten av mars.

– Det ska bli riktigt skönt när allt är färdigt i huset, framförallt för personalen som kämpar på, nu ser man ljuset i tunneln.Och sen blir det naturligtvis extra kul att få visa upp de nya fräscha lokalerna för våra kunder. Det kommer bli en helt ny kundupplevelse.

Vad kommer man märka för skillnad som kund?

– Ljuset framförallt. Det var ganska mörkt och murrigt innan, nu är det spotlights i varje hörn. Sen hela möblemanget och det nya konceptet ger en ny och fräsch känsla. Vi hoppas på en positiv upplevelse såklart.

Hur mycket betyder det här för er?

– Det betyder mycket såklart. Vi har stora ambitioner. Vi ska vara nummer ett i Kalmar och nu får vi riktigt fina förutsättningar.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar