BILDEXTRA: Sven-Ingvars svängde om i Kalmarsalen

Omtyckta bandet bjöd på en musikalisk resa genom bandets historia.

5 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Under lördagskvällen var ett av Sveriges mest välkända band på scenen i Kalmarsalen, Sven-Ingvars. Sven-Erik Magnusson som länge var sångare i bandet gick bort i mars 2017. Sedan dess är det hans son, Oscar Magnusson som står för sången.

Under kvällen bjöds publiken i Kalmarsalen på en konsert och musikalisk resa genom bandets historia och djupa låtskatt.

Några som var på plats för att se Oscar Magnusson och resten av bandet var Tony och Ylva Strandberg som hade åkt från Mörbylånga.

– Jag har sett dem två gånger innan, men inte sett med sonen Oscar som har tagit över. Jag är själv ute och spelar en del och då blir det att man spelar en del Sven-Ingvars-låtar. Då är det extrakul att lyssna på dem, det är ett väldigt bra liveband, sa Tony innan konserten.

Är det något speciellt du ser fram emot?

– Jag har hört att när han sjunger "Så många mil så många år" tillsammans med sin far som är på en storbildsskärm, att det ska vara fint och sen att det är bra energi och att de levererar, men det brukar dem göra, så det är jag inte så orolig för, det är ju duktiga musiker.

Har ni någon favoritlåt?

– Nja, det finns många bra. Men till exempel "Säg inte nej säg kanske" och "Så många mil så många år", men som sagt, det finns väldigt många bra låtar.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar