Laddar

BILDEXTRA: The Sounds dominerade Stortorget

Rockmusiken och publikens skrik fyllde Stortorget.

delningar

Längst fram stod Felicia Hayd och Julia Karlsson och tryckte sig mot kravallstängslet. Felicia har lyssnat mycket på The Sounds och hon ville passa på att se dem.

– Vi kom hit ganska spontant så jag har direkt inga förväntningar. De flesta av deras låtar är bra så det får bli som det blir, säger Felicia Hayd.

The Sounds gjorde debut 2002 med sitt album ”Living in America”, vilket fick pris på Grammisgalan som årets nykomling. Sedan dess har de vunnit stora framgångar, både på den nationella och internationella arenan. Sångerskan Maja Ivarsson är också känd från sin medverkan i programmet Så mycket bättre och för sitt sommarprat.

Två andra som var på plats tidigt för att få bra platser var Marcus Nilsen och Johan Lundberg.

– Jag har alltid diggat bandet sen jag först lyssnade på dem, berättar Marcus Nilsen, som blev inspirerad av sin pappa som lyssnar på The Sounds.

De hoppades att låten ”Living In America” skulle spelas, men menade att det är inte bara musiken som gör det.

– Det är också en väldigt bra stämning här på plats, menar Johan Lundberg.

Ella Rosie Wadin och Mira Wadin stod i publikhavet. De var nyfikna på vad som skulle hända och kom därför till Stortorget.

– Jag har inte lyssnat så mycket på The Sounds just, men Stadsfesten är väldigt mysig och det är många bra artister, säger Ella Rosie Wadin.

Ett av målen med framträdandet var publikrekord, och det var sannerligen trångt på torget när bandet klev upp på scen vid 21-tiden.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.