Laddar

BILDEXTRA: Total skrattfest när stjärnkomikern gästade Kalmar

Biljettrycket har varit så hårt att man valt att ordna en extra föreställning.

delningar

Med sin kritikerrosade föreställning Elefanten i rummet gästade David Batra Kalmar och Kalmarsalen på torsdagskvällen. Med sin träffsäkra humor skämtade han vitt och brett om Kalmar och om frun och före detta moderata partiledaren Anna Kinberg Batra.

– Fröet till föreställningen såddes några veckor efter förra riksdagsvalet. Jag skulle precis kliva upp på Lunds stadsteater och uppträda med Robin Paulsson. Regeringskrisen var ämnet för dagen och min fru syntes på TV varje kväll. Jag hade alltid undvikit att skämta om familjen men Robin sa åt mig att nu var jag faktiskt tvungen att nämna ”elefanten i rummet” Jag tog mod till mig och pratade om hur praktiskt det är att komma hem och hämta dottern hos barnvakten och frun hos livvakten. Berättelsen funkade och embryot till en ny föreställning var fött, har David Batra sagt i ett pressmeddelande innan föreställningen.

Föreställningen, som är ett av många stopp på turnén, har varit utsåld sedan länge.

– Det har varit så pass stor efterfrågan för den här showen att en extra föreställning kommer äga rum den 7 mars nästa år, säger Pernilla Nilsson på Kalmarsalen.

Se vårt bildspel från standup-kvällen här nedan.

Relaterade artiklar