Laddar

Blytung förlust för Vikings: ”Fruktansvärt bittert”

Nybro Vikings stod för en stark bortamatch mot Vimmerby, men åkte på stryk när hemmalaget avgjorde med endast 17 sekunder kvar att spela. "Det känns fruktansvärt just nu. Vi gör en bra prestation, men just nu är det inte värt någonting", säger Andreas Holfelt.

delningar

Nybro Vikings åkte till Vimmerby med hopp om att få revansch efter förra mötet lagen emellan som slutade med en 1-6 förlust i Victoriahallen, men det blev ännu värre enligt Vikings tränare Andreas Holfelt. Vikings stod upp bra och hade 1-1 med 17 sekunder av matchen, men då avgjorde hemmalagets Hampus Forsling.

– Det känns så jäkla surt och bittert. När man ändå ska förlora så är det nästan bättre att förlora med stora siffror, än att åka på en sådan här förlust. Det känns fruktansvärt just nu, säger Andreas Holfelt och fortsätter:

– Vi har chansen att göra 2-1 precis innan när vi kommer upp i en två-mot-etta, men pucken fastnar på en klubba och de kontrar in sitt mål fem sekunder senare. Det är tufft nu.

Nybro Vikings chockade annars hemmalaget i den första perioden, och Vimmerby tog en timeout redan tio minuter in i matchen.

– Jag är nöjd spelmässigt och tycker att vi gör en bra prestation i en tuff bortamatch, men just nu är det inte värt någonting. Det är så jäkla surt nu, säger en tydigt besviken Holfelt.

I Vikings gjorde lettländaren Alberts Ilisko en efterlängtad debut och svarade för en stabil insats, enligt Andreas Holfelt.

– Han skötte sig bra och spelade både enkelt och rejält. Han är stark i defensiven, säger Andreas Holfelt.

 

Vimmerby HC–Nybro Vikings 2-1 (0-0,0-0,2-1) Mål, Nybro: Kim Tallberg.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.