Böda Sands showteam är spikat: "Så nöjda"

Campingens maskot Bödde har fått nya vänner i form av Havis och Vinda.

delningar

I sommar ansvarar Anna och Martin Rydell, Rydellarna Kultur & Nöje, för underhållningen på Böda Sand från vecka 26 till vecka 32. Nu är hela showteamet spikat och klart.

– Vi har letat rätt hårt efter bra artister till våra shower. Nu har vi äntligen hittat dem och vi är så nöjda att vi har det här gänget med oss, säger Martin Rydell.

Underhållningen består bland annat av krogshower, musikquiz och barnteater. I barnteatern kommer Böda Sands egen maskot Bödde att medverka. Där kommer han att få sällskap av sina nya kompisar Havis som spelas av Simon Tofft och Vinda som spelas av Emma Nordin.

Simon, 25 år, är uppväxt i Ronneby och studerar till musikalartist vid Balettakademin i Göteborg. Emma Nordin, 28 år, är utbildad musikalartist och uppväxt i Rättvik.

– Det ska bli väldigt kul att göra det här. Både jobbet i sig och platsen lockar, säger Emma Nordin.

Showteamet består även av artisten Ida Seve som kommer att medverka på krogshowerna inne på restaurang Centro och ute på Stora Scenen. Niklas Brevestedt är den person som kommer att producera bakgrundsmusik till krogshowerna och även spela i husbandet.

Niklas Brevestedt, Anna Rydell, Martin Rydell, Ida Seve, Simon Tofft, Emma Nordin och Anna Barkevall.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar