Bortdömt mål krossade LIF:s svit "Träffar inne i hjulet"

Mergim Pllana. - Foto: Samuel Slättman

Två kunde blivit tre – men Lindsdal föll med uddamålet mot Bromölla.

delningar

Efter två raka segrar föll Lindsdals IF på torsdagskvällen mot topplaget IFÖ Bromölla IF på bortaplan med 2–1.

– Det är ett lag som vi ska slå. De är inte jättevassa. Vi ger bort matchen lite i andra halvlek när vi inte är på hugget, säger Mergim Pllana.

För det var Lindsdal som inledde matchen klart piggast. Efter 21 minuters spel hade just Pllana ett avslut som såg ut att gå i mål.

– De hade hjulen nere på målen och den den träffar inne i hjulet och studsar ut. Solkart. Domaren säger att han inte kan se om hela bollen är inne och kan därför inte döma mål. Det var ett väldigt dåligt beslut av domaren, säger Pllana, som ändå fick se lagkamraten Azad Eliassi ge Lindsdal ledningen med 1–0 strax före paus.

– Det var välförtjänt. Men vi går ut och är lite för avslappnade i andra, säger Pllana.

Hemmalagets kvittering kom omgående. Bromölla hann även med att bränna en straff innan det matchavgörande 2–1 föll med cirka halvtimmen kvar att spela.

– Jag har tränat fem gånger sedan februari så kondisen är inte jättebra, säger Pllana, som nyligen gjorde comeback i Lindsdal.

– Jag tog kontakt. Jag såg att det gick tungt för dem och jag lämnade väldigt oproffsigt förra säsongen. De bad mig komma ner och sportchefen (Mattias Edman) sa att de ville ha mig. Jag kände att jag var skyldig klubben det och jag kör säsongen ut, sedan tror jag att det blir Stockholm. Lindsdal är ett för bra lag för att åka ur tvåan, avslutar Pllana.

Förlusten innebär att Lindsdal går på sommaruppehåll fem poäng bakom nästjumbon Sölvesborg. Upp till kvalplats är det se poäng. Bromöllas trepoängare innebär att Skåne-laget tar semester som serieledare.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar