Bröllopsmässan intar GFA: "Finns något för alla"

Huvudtemat för mässan är bröllop. Foto: Studio Emma-Jessica

En av södra Sveriges största inom bröllop och fest.

delningar

Det för 9:e året i rad som Fest & Bröloppsmässan arrangeras i Kalmar. Mässan som går av stapeln under söndagen äger i år rum på Guldfågeln Arena och har blivit en av sydöstra Sveriges största inom området. På mässan finner man allt möjligt kring till exempel bröllop, jubileum, bal och student.

– Det känns jättebra. I år känns det bättre än på länge. Det är ett bra flow, mycket folk hört av sig visat intresse. Det är även utställare som har ringt oss och vill vara med. I år blir det även en hel del nya utställare, säger Christian “Bella” Persson, vd på Partykompaniet.

Mässan har de senaste åren varit fullbokad. I år finns dock en nyhet redan när man kommer till entrén.

– Först och främst av allt som är nytt för i år så är det att det blir fri entré. Det har alltid kostat lite tidigare men vi har valt att ta bort det. Det kommer också vara ett stort fokus på student, något som ligger absolut i tiden. Även en hel del mode och trender. I grund och botten är det ju en bröllopsmässa som har blivit en mässa för alla fester. Det finns verkligen något för alla, menar Persson.

På mässan brukar man kunna träffa utställare från från i stort sett hela Sverige. Mässan som drar igång klockan 11 brukar ha modevisningarna som dagens största händelser.

– Modevisningen är alltid det som är dragplåstret. På en av våra två scener har vi lite underhållning med dj, trubadurer, trollkar, dans och liknande. På den andra scenen bland annat modevisning, men det krockar aldrig utan det synkas, förklarar festfixaren Persson.

Förutom alla de utställare och modevisningar som finns så bjuds det även på utlottningar av fina priser. Bland annat en tävling där man vinna en kryssning i medelhavet.

Vem är det typiska besökaren på mässan?

– Den typiska besökaren är "hon och han" eller "mamma och svärmor" som planerar ett bröllop. Det är som sagt grund och botten. Men det finns något för alla. Vi hoppas även att det kommer fler män. Det finns intressanta saker även för män.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar