Laddar

Butik försvinner från Giraffen: ”Pågår diskussioner”

Då stängs butiken för gott.

delningar

Hyreskontraktet sträcker sig februari ut. Sedan upphör butiken Skokällarn i Giraffens köpcentrum. Butiksägaren vill inte uttala sig till 24Kalmar. Däremot berättar Giraffens centrumledare Jenny Eberhardsson att detta är ett led i framtida satsningar i köpcentret.

– Vi behöver lite friare ytor till eventuella ombyggnationer på Giraffen och vi för dialoger hela tiden med hyresgäster där det är förhandlingar som pågår, säger hon.

Kommer någon ny aktör att flytta in? – Inte för tillfället. Det pågår diskussioner vitt och brett om framtiden, men inget är spikat, mer än att ytorna frigörs.

Det låter som att det är stora saker på gång? – Det är lite på gång och vi kommer gå ut med mer information så fort vi vet mer.

Skokällarn har butiker i Oskarshamn, Ronneby, Nybro och Västervik. Totalt har företaget 15 anställda och omsatte drygt 23 miljoner under 2016.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.