Laddar

Central sportbar ute till försäljning

Restaurangen i centrala Kalmar har fungerat som både kolgrillrestaurang, nattklubb och sportbar men nu väljer ägarna att sälja den.

delningar

Sedan i juni har Istanbul BBQ Bar bedrivit verksamhet på Storgatan i Kalmar. Det började som en kolgrill men konceptet utvidgades när ägarna bestämde sig för att testa på något nytt och öppnade en nattklubb.

Nattklubben hann knappt sättas igång förrän man nu har valt att sälja verksamheten.

– Han som drog igång projektet orkar inte längre, av olika anledningar, och vill fokusera på sin andra verksamhet i Torsås. Jag har också en annan verksamhet på gång som öppnar om några veckor och vill inte köra på själv här, säger Amir Arman, en av delägarna.

Han hoppas att någon ska vilja driva verksamheten vidare i samma anda som man redan har påbörjat.

– Allt finns ju redan här. Det är nyrenoverat, det finns ett kök som har alla komponenter man behöva och ett rum med runt 40 vattenpipor, säger han.

Det har redan hört av sig intressenter så om det sitter någon mer som skulle vilja kika närmare på verksamheten för man skynda att höra av sig.

– De som är intresserade kommer inte från Kalmar men inget är bestämt ännu, avslutar Amir.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.