Dags för hyllningsfest: "Fyller en bra plats i vårt näringsliv"

Bild från Guldfesten 2018.

Näringslivschefen ser fram emot Guldfesten. "Fantastiskt trevliga stunder".

delningar

På lördag är det dags för guld, mingel och inte minst fest i Kalmarsalen när Guldfesten arrangeras för 19:e gången. Guldfesten, som första gången arrangerades i Kalmarsalen, återvänder nu till Skeppsbrogatan 49, efter två raka år på Nöjespalatset Sandra.

Guldfesten arrangeras för att hylla och lyfta personer och organisationer inom näringslivet.

– Jag tror att vi tycker om att se människor som hyllas. Och det är fantastiskt trevliga stunder vi sett när framgångsrika företagare fått något av alla priser. Jag tror att det fyller en bra plats i vårt näringsliv, säger Thomas Davidsson näringslivschef i Kalmar kommun.

Näringslivschefen Davidsson ansvarar bland annat för att Guldfesten genomförs och att upphandlingar mot entreprenörer sköts korrekt. Dessutom fungerar han som ett stöd till Adam Lindrooz och Martina SundénEvent Yourself som projektleder evenemanget.

– Det handlar också om att vi lägger grunden genom att säga att vi till exempel ska satsa på regionens artister, något som har blivit en bra tråd de senaste åren med lokal mat, lokala entreprenörer samt underhållning från regionen, vilket känns angeläget.

Vad är det bäst med guldfesten skulle du säga?

– Att se vinnarna! Det är så härligt att se den lycka som många visar när de vunnit ett pris eller funnits bland de nominerade.

Arrangörerna räknar med att det kommer att vara cirka 525 personer på evenemanget där Björn Mortensen och Annica Triberg sedan tidigare presenterats som konferencierer.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar