De blir nya speakers på Guldfågeln Arena: "En stor ära"

Kalmar FF väljer att satsa på två speakers.

delningar

Under torsdagen presenterade Kalmar FF sin nya lösning under sina matchevenemang. Under säsongen 2019 kommer man att använda sig av två speakers. Det är den välkände FF-speakern Martin Nilsson som tillsammans med Björn Mortensen kommer att agera speakers. Mortensen som så sent som i somras var speaker såväl i VM som på Friends Arena för landslaget.

Vi har haft en önskan om att hitta ett team som kan lyfta matchevenemanget till nästa nivå. Ganska tidigt stod det klart att vi kände att både Björn och Martin har dessa egenskaperna som krävs för att göra det, säger Anders Klevsand, marknadschef Kalmar FF till föreningens hemsida.

Kalmar FF menar att man med den nya lösningen vill nå publiken bättre. Man vill få åskådaren att känna sig delaktig. Det är där Björn Mortensen kommer in i bilden.

- Det är en stor ära för mig att få en så viktig roll i Kalmar FF. Vi har en ambition att, tillsammans med publiken, skapa ett arrangemang som gör skillnad för alla som gillar Kalmar, fotboll och gemenskap. Det känns även extra roligt att göra detta tillsammans med Martin som besitter en stor erfarenhet som speaker på Guldfågeln Arena. Tillsammans med min erfarenhet från fotbolls- VM och landskamper på Friends Arena tror jag vi kan skapa något som blir unikt för Kalmar FF. Vi ser fram emot den här satsningen och längtar till premiären, säger Björn Mortensen.

Första framträdandet för det nya speakerparet blir redan i premiären den 31 mars. Då tar Kalmar FF tar emot Henrik Rydströms nya klubb IK Sirius på Guldfågeln Arena.

Det nya speakerparet presenterades under torsdagen. Foto: Kalmar FF

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar