Laddar

De har landets nöjdaste flygkunder – igen: ”Oerhört stolt”

Flygbolaget BRA, som flyger från Kalmar, toppar den årliga mätningen från Svenskt kvalitetsindex.

delningar

Detta är andra året i rad som BRA är nummer ett i undersökningen från Svenskt kvalitetsindex, SKI. Flygbolaget bildades för cirka 1,5 år sedan när Sverigeflyg och Malmö Aviation gick samman.

– Jag är oerhört stolt över det fina kvitto som våra kunder ger oss. Äran för detta pris går till alla kollegor på BRA som varje dag gör sitt yttersta för att ge våra kunder en riktigt bra reseupplevelse, både i luften och på marken, säger Christian Clemens, vd för BRA, i ett pressmeddelande.

I vintras rapporterade 24Kalmar om att BRA:s trafik till och från Kalmar slog rekord. Totalt hade man cirka 80 000 passagerare.

I SKI:s rapport hamnade BRA på ett index på 74,0, före SAS (70,1) och Norwegian (67,4).

–  Vi har ett händelserikt år bakom oss med många förändringar och att vi då lyckats behålla kunderna förtroende på detta sätt är riktigt starkt, säger Christian Clemens.

I undersökningen har kunderna givit ett gott omdöme för ”enkelhet, smidighet och tillgänglighet”. Efter förslag från kunder har man under året bland annat inför ”minilounger” och en speciell bonus för hundar som reser frekvent.

– Vi har under senaste året lagt stort fokus på att lyssna på våra kunder och vara nära dem i vardagen. Det har resulterat i att vi förfinat vårt erbjudande och det kommer vi att fortsätta att göra, säger Christian Clemens.

Relaterade artiklar